EOS-laatua pienessä kamerassa: EOS M3

EOS-laatua pienessä kamerassa: EOS M3

Canon tuo markkinoille peilittömän EOS M3 -järjestelmäkameran. EOS M3 -mallissa yhdistyvät erinomainen kuvanlaatu ja järjestelmäkameran ominaisuudet pienessä kamerassa. Kamerassa on Canonin ensimmäinen 24,2 megapikselin APS-C-kokoinen CMOS-kenno ja edistyksellinen DIGIC 6 -prosessori. Yhdistelmän avulla voidaan kuvata ensiluokkaisia valokuvia ja Full HD -videoita. Uuden Hybrid CMOS AF III -tekniikan ja 49 pisteen tarkennusjärjestelmän ansiosta automaattitarkennus on todella nopea ja mahdollistaa kaikenlaisen liikkeen kuvaamisen. Valintakiekot ja säätimet ovat helposti sormien ulottuvilla ja objektiivin vaihto on nopeaa. Kameran runko on pienikokoinen ja ergonomisesti muotoiltu.

EOS M3 BCKEOS M3 EF-M22STM TOP

Upeita kuvia myös vähäisessä valossa

EOS M3 -kameran 24,2 megapikselin kenno tallentaa tarkat ja värimaailmaltaan sävykkäät kuvat. EOS M3 -kameran laaja ISO-herkkyysalue 100–12 800 mahdollistaa eloisat ja lähes kohinattomat kuvat myös vaativissa valaistusoloissa.

49 pisteen tarkennusjärjestelmä ja innovatiivinen Hybrid CMOS AF III -tekniikka tuottavat salamannopean automaattitarkennuksen. Tarkentaminen onnistuu jopa 6,1 kertaa nopeammin kuin alkuperäisellä EOS M -mallilla.

EOS-kameroista tutut käsisäädöt

EOS M3 tuntuu tutulta EOS-järjestelmäkameraa käyttäneelle. Muotoillun otekahvan ansiosta kamera istuu käteen erinomaisesti. Säätimet ovat helppokäyttöisiä. Niihin lukeutuvat muun muassa valotuksen korjauksen valitsin, päävalitsin ja mukautettavat painikkeet, joiden avulla kameran asetukset voidaan määrittää omaan kuvaustyyliin sopiviksi.

Rajauksen helpottamiseksi suuri kosketusnäyttö kallistuu ylöspäin 180 astetta ja alaspäin 45 astetta, joten kuvaaminen onnistuu kaikista kulmista. Kamerassa käytetään samanlaisia kosketusvalikoita kuin muissakin EOS-järjestelmäkameroissa.

EOS M3 -kameran mukautettavat säätimet, salamalaitteille tarkoitettu varusteluisti ja lisävarusteena saatava kallistuva elektroninen etsin tarjoavat monipuoliset kuvausmahdollisuudet. Kameraan sopivista EF-M-objektiiveista löytyy sopiva malli kaikenlaisiin kuvaustilanteisiin. Creative Assist -ominaisuuden ansiosta EOS M3 -kameraa voidaan hallita kosketusnäytöstä ja lopputulosta esikatsella reaaliaikaisesti kuvaamisen yhteydessä. Muun muassa kirkkautta, taustanpehmennystä, värikylläisyyttä, kontrastia, värilämpötilaa ja suodintehosteita voidaan muuttaa. Yhdistelmät voidaan tallentaa ja ottaa käyttöön heti tarvittaessa, joten kuvaaminen onnistuu kuin ammattilaiselta.

Vaikuttavia videoita

Videoita voidaan kuvata Full HD -laadulla 24p-, 25p- tai 30p-kuvataajuudella sekä helposti jaettavassa MP4-muodossa. Edistyksellinen Hybrid CMOS AF III -tekniikka ja jatkuva automaattitarkennus huolehtivat siitä, että tärkeät ihmiset ja paikat tallentuvat aina tarkkoina. Kokeneet kuvaajat voivat käyttää kosketustarkennusta ja valita tarkennuspisteitä nestekidenäytöllä myös liikkuvia kohteita kuvattaessa ja luoda ammattimaiselta vaikuttavia tarkennustehosteita. Manuaalisessa videokuvauksessa kuvaaja hallitsee täysin aukkoa, valotusaikaa ja ISO-herkkyyttä, mikä mahdollistaa luovan kuvaamisen.

Helppo hallinta ja jakaminen

Kameraa voidaan hallita etäältä ja kuvia siirtää Wi-Fi- ja NFC-yhteydellä. Uusi Camera Connect -sovellus mahdollistaa etäkuvaamisen epätavallisissa tilanteissa ja asennoissa sekä kameran tärkeimpien toimintojen käyttämisen. Dynaamisen NFC:n avulla kuvia voidaan siirtää älylaitteisiin yhdellä kosketuksella, ja automaattisella synkronointiominaisuudella kaikki kuvat voidaan varmuuskopioida Canonin irista-pilvipalveluun.

EOS M3:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Suorituskykyinen ja helposti mukana kulkeva EOS-kamera luovaan kuvaukseen
  • Spontaanin kuvauksen mahdollistava nopea automaattitarkennus
  • Käsisäädöt luovan kuvauksen kehittämiseen
  • Valokuvauksessa ja videokuvauksessa vain mielikuvitus rajana
  • Kameran etähallinta ja kuvien jakaminen Wi-Fi-yhteydellä

EOS M3 18-55m tulee myyntiin toukokuussa. Svh EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM KIT on 799 euroa.