Nikonin uusi digitaalinen D3400-järjestelmäkamera loistavaan kuvaamiseen ja välittömään jakamiseen

Nikonin uusi digitaalinen D3400-järjestelmäkamera loistavaan kuvaamiseen ja välittömään jakamiseen

Helsinki, Suomi, 17. elokuuta 2016: Nikon esittelee D3400:n, DX-koon digitaalisen järjestelmäkameran, joka helpottaa loistavien kuvien ottamista ja niiden välitöntä jakamista. D3400 on Nikonin ensimmäinen aloitteleville valokuvaajille tarkoitettu, SnapBridgellä1 varustettu digitaalinen järjestelmäkamera. Se on täydellinen valinta käyttäjille, jotka haluavat siirtyä tilannekuvien näppäilystä vakavaan valokuvaukseen ja jakaa kuvansa matkalla.

Nikonin SnapBridge hyödyntää Bluetooth® low energy (BLE) ‑tekniikkaa2, jolla kamera ylläpitää vakaan, vain vähän virtaa kuluttavan yhteyden älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen. D3400:n käyttäjät voivat synkronoida kuvat automaattisesti jo kuvaushetkellä paikkaan katsomatta. Kuvat ovat kameraan pariksi liitettyyn älylaitteeseen tartuttaessa jo siellä, valmiina jaettaviksi – vaivattomasti ja ilman odottelua. Eivätkä ne ole mitenkään tavallisia. Kameran suuren 24,2 megapikselin DX-koon kennon, tehokkaan EXPEED 4 ‑prosessorin ja NIKKOR-objektiivin ansiosta kuvat ovat erittäin yksityiskohtaisia. Käyttäjät voivat vapaasti ottaa upeita kuvia heikossa valaistuksessa ja luoda taustaltaan pehmeitä muotokuvia. Valokuvien lisäksi Nikonin arvostetulla D-video-toiminnolla on helppo luoda elokuvamaista videoaineistoa. Jopa aloittelevat videokuvaajat voivat vaivattomasti kuvata vallitsevassa valossa ja tuoda kohteen esiin kauniisti sumennetusta taustasta valovoimaisella NIKKOR-objektiivilla.

Nikon Europen tuotepäällikkö Jordi Brinkman kertoo: ”D3400 on jännittävä lisä Nikonin menestyksekkääseen D3000-sarjaan. Siinä hyödynnetään Nikonin kalliimpien digitaalisten järjestelmäkameroiden hyväksi todettua huipputekniikkaa unohtamatta kuitenkaan helppokäyttöisyyttä, josta tämä aloitteleville valokuvaajille tarkoitettujen kameroiden mallisto on tunnettu. Aina käytössä olevan SnapBridge-yhteyden ansiosta ihmiset voivat perehtyä ”oikeaan” valokuvaukseen, mutta nauttia edelleen älypuhelimista tutusta yhteydestä.”

D3400_BK_18_55_VR_top

Muita tärkeitä ominaisuuksia

Pieni digitaalinen järjestelmäkamera, joka on aina käyttövalmis: kameran energiaa säästävän rakenteen ja suuren kapasiteetin akun ansiosta yhdellä latauksella voi ottaa jopa 1 200 kuvaa.3

Erinomainen suorituskyky myös heikossa valaistuksessa: ISO-herkkyys on ISO 100–25 600, yksi askel D3300:n ISO-enimmäisherkkyyttä suurempi.

Opastila: havainnollistaa digitaalisiin järjestelmäkameroihin tutustumassa oleville käyttäjille, miten kameran asetuksia on säädettävä loistavien kuvien ottamista ja videoiden kuvaamista varten.

Nikonin digitaalisen järjestelmäkameran edut: hämmästyttävä nopeus, tarkkuus ja käsiteltävyys äärimmäisen tarkan automaattitarkennusjärjestelmän ja kirkkaan optisen etsimen ansiosta.

D-video: tallentaa vakaita Full HD ‑videoita jopa kuvataajuudella 50p/60p.

Laajennettava järjestelmä: yhteensopiva kaikkien DX-koon NIKKOR-objektiivien ja helppokäyttöisten Nikon-salamalaitteiden kanssa.

Paketit: D3400:sta on saatavilla useita pakettivaihtoehtoja, joissa on kameran rungon lisäksi yksi tai kaksi NIKKOR-objektiivia. Arkipäiväiset tilanteet voidaan ikuistaa monipuolisella vakio-zoom-objektiivilla, kun taas kaukaisten kohteiden kuvaamiseen voidaan valita paketti, jossa on AF-P DX NIKKOR 70–300mm f/4.5–6.3G ED VR ‑objektiivi. AF-P NIKKOR ‑objektiiveja sisältävät paketit ovat loistava valinta videoiden kuvaajille, sillä nopea ja hiljainen tarkennus mahdollistaa vakaan videoaineiston kuvaamisen lähes äänettömästi.

Myynti alkaa 15.9.2016.

Suositushinnat:

D3400 runko: 515 €.

D3400 AF-P 18-55 KIT: 615€

D3400 AF-P 18-55 VR KIT: 635€                          

D3400 AF-S DX 18-105 KIT: 805€

D3400 DOUBLE ZOOM KIT + 18-55mm AF-P non-VR + AF-P DX NIKKOR 70–300mm f/4.5–6.3G ED VR: 895€

D3400 DOUBLE ZOOM VR KIT 18-55mm AF-P VR + AF-P DX NIKKOR 70–300mm f/4.5–6.3G ED VR: 975€

1 D3400-kamerassa ei ole Wi-Fi-tukea, joten seuraavat SnapBridge-toiminnot eivät ole käytettävissä: etäkuvaus älylaitteella, valokuvien siirto alkuperäisessä koossa, elokuvien siirto.

2 Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita Nikon ja sen tytäryhtiöt käyttävät lisenssillä.

3 Perustuu CIPA-standardeihin, yhden kuvan laukaisutilassa, kun Bluetooth® ei ole käytössä.