SanDisk Extreme Pro määrittelee uuden vaatimustason muistikorteille

Maailman nopein muistikortti sisältää SanDisk Power Core Controller -teknologiaa, joka pidentää kortin käyttöikää ja nostaa tuntuvasti luku- ja kirjoitusnopeutta. SanDisk on esitellyt SanDisk Extreme Pro CompactFlash -tuoteperheen, joka määrittelee uuden vaatimustason ammattivalokuvaajien tarpeita palvelevien CompactFlash-muistikorttien nopeudelle, luotettavuudelle ja tallennuskapasiteetille. SanDisk Extreme Pro -muistikortit sisältävät SanDisk Power Core Controller -muistinhallintateknologiaa, jonka ansiosta korttien luku- ja kirjoitusnopeus on kaksinkertainen aiempiin muistikortteihin verrattuna, parhaimmillaan peräti 90 MB/s. SanDisk Extreme Pro -tuoteperheeseen kuuluu kolme mallia, joiden tallennuskapasiteetit ovat 16, 32 ja 64 gigatavua.

SanDisk kehittää flash-ohjaimia ja muistipiirejä rinnakkain, joten yhtiö voi sovittaa ne yhteen ja muokata niitä koko tuotantoprosessin ajan. Tämän ansiosta tuotteiden suorituskyvyn ja kestävyyden sanotaan olevan huippuluokkaa. SanDisk Power Core Controller vaikuttaa muun muassa seuraaviin ominaisuuksiin:

Suorituskyky: SanDisk Power Core Controllerin kahden kaistan arkkitehtuuri ja ohjelmistoalgoritmit tuplaavat kortin suorituskyvyn. Muistikortit voivat saavuttaa jopa 90 MB/s:n luku- ja kirjoitusnopeuden UDMA-6 -väylää käyttäen.
Luotettavuus: SanDisk Power Core Controllerin firmware-ohjelmisto ja 42-bittinen ECC-tekniikka huolehtivat tiedon eheydestä ja kasvattavat muistikortin käyttöikää tallentamalla tiedostot tasaisesti koko muistikortille.
Rakenne: Muistikorttien kestävyys paranee yksinkertaisen rakenteen ansiosta. SanDisk Power Core Controller vaatii entistä vähemmän erillisiä komponentteja muistikortin piirilevylle.

SanDisk Extreme -muistikortit toimivat vaativissa olosuhteissa. Muistikortit säilyttävät toimintakykynsä aina -25 °C pakkasesta +85 °C lämpöön asti. Extreme Pro -tuoteperheen muistikorttien kosteuskestävyyttä on parannettu entisestään erillisellä silikonikalvolla. Elinikäisellä takuulla varustetut muistikortit kestävät pudotuksen parin metrin korkeudesta.

Yhteensopivuus

SanDisk Extreme Pro -muistikortit ovat yhteensopivia kameroiden, kortinlukijoiden ja kaikkien muidenkin CompactFlash-muistikortteja tukevien laitteiden kanssa. Lokakuussa markkinoille tulee Extreme Pro -muistikorttien suorituskyvyn mukaiseksi optimoitu kortinlukija, SanDisk Extreme Pro ExpressCard Adapter.

Extreme Pro -tuoteperheen lisäksi SanDisk esittelee uudet Sandisk Extreme -muistikortit, joiden suorituskyky on parempi kuin aikaisempien SanDisk Extreme III -muistikorttien. Uudet SanDisk Extreme- ja SanDisk Extreme Pro -mallistot korvaavat SanDisk Extreme III- ja SanDisk Extreme IV -mallistot.

Lyhyesti:

SanDisk Extreme

  • Kirjoitusnopeus: 60 MB/s luku- ja kirjoitusnopeus (400x)
  • Kapasiteettivaihtoehdot: 8 GB, 16 GB ja 32 GB

SanDisk Extreme Pro

  • Kirjoitusnopeus: 90 MB/s luku- ja kirjoitusnopeus (600x)
  • Kapasiteettivaihtoehdot: 16 GB, 32 GB ja 64 GB

Kommentit

kommenttia