Canon EF 50 mm f/1,8 STM -objektiivilla upeita muotokuvia

Canon EF 50 mm f/1,8 STM -objektiivilla upeita muotokuvia

EF-objektiivivalikoiman uusin tulokas on kiinteäpolttovälinen EF 50 mm f/1,8 STM. Sillä voit korostaa kuvauskohdetta tai pehmentää taustan kauniisti. Uutuus on erittäin suositun EF 50 mm f/1,8 II -objektiivin seuraaja. Hyvän f/1,8:n valovoimansa ja 50 mm:n polttovälinsä ansiosta objektiivi soveltuu erinomaisesti muotokuvaukseen, hämäräkuvaukseen sekä taiteellisen viimeistelyn antamiseen arkisillekin esineille tai tilanteille.

EF 50 mm f/1,8 STM -objektiivissa on uusi rakenne, Canonin Super Spectra -objektiivipinnoite, 7-lamellinen himmennin ja sujuvan, lähes äänettömän tarkennuksen mahdollistava STM-tekniikka. Pienikokoinen, kevyt ja edullinen EF 50 mm f/1,8 STM on tervetullut varustelaukun täydennys.

Kokeile luovaa muotokuvausta ja valokuvaamista hämärässä

Uudella objektiivilla voit ottaa onnistuneita muotokuvia tai kuvata näyttäviä, taiteellisia valokuvia ja videoita – hyvä f/1,8:n valovoima mahdollistaa tarkan syväterävyyden hallinnan. Objektiivilla voit korostaa haluamaasi kohdetta ja antaa muun sommitelman himmetä pehmeäksi taustalle. Lisäksi suuren aukon ansiosta objektiiviin pääsee enemmän valoa, joten pimeässä kuvaaminen helpottuu.

Kiinteä 50 mm:n polttoväli takaa laadukkaat tulokset, ja terävyys ja kontrasti ovat silminnähden parantuneet. Yhdistettynä APS-C kokoisella kuvakennolla varustettuun EOS -järjestelmäkameraan objektiivilla syntyy erinomaisia muotokuvia. EF 50 mm f/1,8 STM on myös käytännöllinen vakio-objektiivi jokapäiväiseen käyttöön täyden kennon järjestelmäkameroille.

Objektiivin vähimmäistarkennusetäisyys on vain 0,35 m, joten pääset lähelle kohdettasi ja saat tehokkaamman suurennuksen. Seitsenlamellinen himmennin tuottaa kauniin taustan pehmennyksen ja korostaa kuvan tunnelmaa. Objektiivissa on Canonin Super Spectra -pinnoite, joka vähentää sisäisiä heijastumia, haamukuvia ja heijastuksia.

Täydellinen lisä mihin tahansa varustelaukkuun

Pienikokoinen ja kevyt objektiivi painaa vain 160 grammaa. Objektiivin uusi metallikiinnitys huolehtii tukevasta liitännästä runkoon. Lisäksi manuaalisen tarkennusrenkaan ansiosta voit hallita tarkasti valokuvien ja videotallenteiden tarkennusaluetta.

EF 50 mm f/1,8 STM:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Erinomainen muotokuvaobjektiivi
  • Nopea, lähes äänetön tarkennus
  • Erinomainen hämäräkuvaukseen
  • Erittäin terävä kuvanlaatu
  • Kompakti, helposti mukaan otettava malli

EF 50 mm f/1,8 STM tulee myyntiin toukokuun lopussa. Svh on 149 euroa.