Valokuvaus- ja videokuvauspalvelut

Hei! Olen Digikuvaus.fi -sivuston ylläpitäjä, Ora Turunen – valokuvaava ja videokuvaava av-tuotannon ammattilainen. Hallitsen laajasti audiovisuaalisen tuotannon eri osa-alueet. Urani olen aloittanut äänituotannon parissa ja teen nykyisinkin audiomasterointeja ja myös miksausta. Olen tehnyt yli kymmenen vuoden ajan erilaisia videotuotantoprojekteja; opetusvideoita, yritysvideoita, häävideoita, tv-uutisklippejä, inserttejä, mainosvideoita, asennusvideoita, tuotevideoita, livevideostriimausta, erilaisia haastatteluja ja videospiikkauksia. Olen hulluna valokuvaukseen. Olen tehnyt henkilökuvauksia, asuntovalokuvausta ja erilaisten juhlatapahtumien valokuvauksia. Kuvaan myös arkistokuvia ja -videoita.

Kun tarvitset kuvaajaa, joka huolehtii sinulle samalla kertaa valokuvat, videot ja tarvittaessa myös videon spiikit, olen siihen oikea henkilö. Minua ei toki haittaa vaikka kuvaustarpeesi on vain jompaa kumpaa näistä. Tarvittaessa otan mukaani toisen kuvaajan tai avustajan.

Ota yhteyttä, niin jutellaan valokuvaus- tai videokuvaustarpeistasi ja sovitaan projektisi toteuttamisesta sinulle sopivaan hintaan.

Pyydä tarjous valokuvauksesta ja/tai videokuvauksesta

Pyydä tarjous
Sending