Canon EOS M -sarjan kameroille makro-objektiivi

Canon EOS M -sarjan kameroille makro-objektiivi

Canon julkistaa tänään uuden EF-M 28 mm f/3,5 Macro IS STM -makro-objektiivin EOS M -sarjan kameroille. Objektiivi on pienikokoinen ja kevyt, ja se tarjoaa vertaansa vailla olevat makrokuvausominaisuudet. Siinä on myös sisäänrakennettu Macro Lite , joka poistaa varjoja ja tummia kohtia. EF-M 28 mm f/3,5 Macro IS STM tarjoaa luokkansa johtavan suurennuksen lyhimmän tarkennusetäisyyden ollessa vain 15 mm. Objektiivi painaa ainoastaan 130 grammaa ja ikuistaa hienovaraisimmatkin detaljit ja värisävyt täydellisesti kuvattaessa vaikkapa ruoka-annoksia tai keväisten kukkien yksityiskohtia ja värejä.

Macro Liten ansiosta objektiivi voidaan siirtää niin lähelle kuvauskohdetta kuin on tarpeen tinkimättä valaistuksesta. Objektiivilla voidaan valaista pienet kohteet läheltä. Kytkimellä voidaan säätää valaistuksen voimakkuutta ja suunnata valaistus Macro Liten toiselle puolelle tai molemmille puolille. Näin saadaan vaikuttava valaistus ja voidaan vähentää sekä kameran että objektiivin aiheuttamia varjoja. Objektiivi auttaa ikuistamaan jalokivien kimalluksen, kankaiden pintojen yksityiskohdat tai ihmisten hienovaraiset eleet ja ilmeet lähikuvauksessa.

Kaikki yksityiskohdat suurennettuna

Objektiivi tarjoaa sekä luonnollisen kokoisen 1,0x suurennuksen että 1,2x suurennuksen Super Macro -tilassa. 15 mm:n lyhin tarkennusetäisyys auttaa ikuistamaan kohteen pienimmätkin yksityiskohdat.

Canonin optisen kuvanvakaimen ansiosta voidaan kuvata myös käsivaralta ilman kameran tärähtelystä aiheutuvaa epätarkkuutta. Hybridikuvanvakaimeen yhdistettynä teknologia korjaa myös kallistuvasta tärähtelystä johtuvaa epätarkkuutta, jota usein ilmenee makrokuvauksessa.

EF-M 28 mm f/3,5 Macro IS STM on maailman ensimmäinen automaattitarkenteinen objektiivi, jolla voidaan tarkentaa sekä äärettömään että 1,2x suurennuksella . Poikkeuksellisten makrokuvausominaisuuksien lisäksi EF-M 28 mm f/3,5 Macro IS STM -objektiivissa on seitsenlamellinen himmenninaukko tyylikästä taustanpehmennystä varten. Lisäksi 45 mm:n polttoväli (35 mm:n kinofilmivastaavuus) mahdollistaa sekä muotokuvauksen että laajakulmakuvauksen ilman objektiivin vaihtamista. STM-moottori varmistaa laadukkaat videot, sillä tarkennuksen siirto ja kuvausnäkymien vaihtaminen tapahtuvat lähes äänettömästi.

EF-M 28 mm f/3,5 Macro IS STM:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Erittäin laadukkaat makrokuvat sisäänrakennetun Macro Liten ansiosta
  • Erittäin pienten yksityiskohtien tallennus
  • Tarkat ja terävät kuvat hybridikuvanvakaimen ja ainutlaatuisen teknologian ansiosta
  • Pienikokoinen ja tyylikäs, EOS M -kameroihin sopiva
  • Laadukkaita videoita helposti

EF-M 28 mm f/3,5 Macro IS STM –objektiivin svh on 390 euroa.