Kuvaa, katsele ja jaa tärkeät tapahtumat uusilla Canon LEGRIA HF R –videokameroilla

Kuvaa, katsele ja jaa tärkeät tapahtumat uusilla Canon LEGRIA HF R –videokameroilla

Canon julkaisee tänään kolme uutta LEGRIA HF R -videokameraa: LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 ja LEGRIA HF R606. Uusilla kameroilla on helppo tallentaa ja jakaa tärkeät tapahtumat.

CANON LEGRIA HF R66

CANON LEGRIA HF R66

CANON LEGRIA HF R68

CANON LEGRIA HF R68

CANON LEGRIA HF R606

CANON LEGRIA HF R606

Arvokkaat hetket muistoiksi

Canonin Full HD -videojärjestelmä ja DIGIC DV4 -prosessori varmistavat, että kaikki tärkeät tapahtumat saadaan talteen erinomaisella laadulla. 32x optinen zoom-objektiivi ja 57x Advanced Zoom mahdollistavat monenlaisten kohteiden ja näkymien kuvaamisen sekä läheltä että kaukaa.

Zoomin rajausapu varmistaa, että kaikki kuvattavat henkilöt pysyvät aina kuva-alalla. Kun hakupainiketta pidetään painettuna, videokamera loitontaa näkymää, jotta kuvan ulkopuolelle siirtynyt kohde löytyy. Kun hakupainike vapautetaan, kamera lähentää näkymän uudelleen. Älykäs kuvanvakain vähentää kameran tärähtelyn vaikutuksia, joten kaikista otoksista tulee teräviä ja tarkkoja myös zoomattaessa.

LEGRIA HF R68 -kameraan saatava laajakulmalisäke lyhentää polttoväliksi 26,9 mm, jolloin näkymä laajenee. Tämä tekee esimerkiksi laajojen maisemanäkymien videoinnista entistäkin helpompaa.

Videoista iloa koko perheelle

Uudet helppokäyttöiset kuvaustilat tekevät videoiden kuvaamisesta nopeaa ja helppoa. Hidastettu kuvaus pienentää nopeuden puoleen, joten lapsen ensiaskeleet on helppo kuvata ja elää uudelleen yksityiskohtaakaan menettämättä. Nopeutettu kuvaus toimii jopa 1 200-kertaisella nopeudella, joten kauniita auringonlaskuja tai pitkiä ajomatkoja voi ihastella uudelleen vähän vauhdikkaammin.

Vauvakuvaustilassa kuvatut videot tallennetaan automaattisesti niille varattuun albumiin. Tiedostojen lukitustoiminnolla voidaan estää tiedostojen tahaton poistaminen tai muokkaaminen, joten lapsetkin voivat katsella arvokkaita videoita ilman vahinkojen vaaraa.

Jaa tallentamasi muistot

Kun olet tallentanut kaikki päivän tapahtumat, video on helppo jakaa NFC-yhteydellä¹ muihin laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tabletteihin ja Canonin uuteen Connect Station CS100 -asemaan. Sisältö on jaettavissa myös sosiaaliseen mediaan ja pilvipalveluihin. LEGRIA HF R606 on yhteensopiva FlashAir² SD -korttien kanssa, joten videotallenteita voidaan jakaa, tallentaa ja katsella älypuhelimella tai tabletilla myös ilman internet-yhteyttä.

LEGRIA HF R68 , LEGRIA HF R66 ja LEGRIA HF R606 tulevat myyntiin helmikuussa. Suositusvähittäishinnat:
LEGRIA HF R68, svh 399 €
LEGRIA HF R66, svh 399 €
LEGRIA HF R606, svh 419 €