Canon uudistaa prokuvaajien palvelua

Canon Professional Services (CPS) -palvelu tarjoaa nyt entistä enemmän ammattikuvaajille. Rekisteröityneet jäsenet saavat esimerkiksi CPS-tukitiimin palvelut useissa kansainvälisissä ja paikallisissa tapahtumissa, nopean korjauspalvelun sekä CPS-tuen lukuisissa Euroopan maissa, myös Suomessa. Kehitystyön pohjana on ollut ammattikuvaajilta saatu palaute.

Olli Turtiainen Canon Oy:stä kommentoi uudistusta seuraavasti: ”Haluamme tarjota proasiakkaillemme mahdollisimman hyvää tukea. Siksi olemme kehittäneet Canon Professional Services -palvelua entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin sopivaksi.”

Kolme jäsenyystasoa

CPS-jäsenyystasoja on nyt kolme. Ne määräytyvät kuvaajan palveluun rekisteröimän kaluston mukaan.

  • Hopeajäsenyyden edellytyksenä on kaksi rekisteröityä, jäsenyyteen oikeuttavaa runkoa ja kolme jäsenyyteen oikeuttavaa objektiivia. CPS-kuvauskaluston kunnostus viidessä työpäivässä.
  • Kultajäsenyyden edellytyksenä on kaksi jäsenyyteen oikeuttavaa runkoa ja kolme jäsenyyteen oikeuttavaa objektiivia. CPS-kuvauskaluston korjaus kolmessa työpäivässä. Jos aika ylittyy, kuvaaja saa maksuttomat lainalaitteet huollon ajaksi.
  • Platinajäsenyyden edellytyksenä on kolme jäsenyyteen oikeuttavaa runkoa ja neljä jäsenyyteen oikeuttavaa objektiivia. CPS-kuvauskaluston korjaus kahdessa päivässä sekä maksuttomat lainalaitteet huollon ajaksi, mikäli aika ylittyy.

Uutta myös videokuvaajille

Ammattivideokuvaajat, jotka rekisteröivät jäsenyyteen oikeuttavan videokameran, saavat myös tuotetuen ja nopean korjauksen – maksimissaan kuusi päivää. Jos aika venyy pitemmäksi, jäsen saa maksuttoman lainalaitteen.

Uudet CPS-jäsenet voivat rekisteröidä Canon-kalustonsa osoitteessa www.canon-europe.com/cps. Jäsenyyden taso määräytyy automaattisesti rekisteröityjen, jäsenyyteen oikeuttavien runkojen ja objektiivien lukumäärän perusteella.

Nykyisiä CPS-jäseniä pyydetään päivittämään tietonsa ajan tasalle kesäkuuhun 2010 mennessä ja siten varmistamaan jäsenetujensa jatkuvuus. Vahvistamattomat jäsenyydet raukeavat tämän jälkeen, jolloin rekisteröinti ja CPS-kortin haku tulee tehdä uudestaan.

Luettelo jäsenyyteen oikeuttavista tuotteista osoitteessa www.canon-europe.com/cps.