Elokuvakasvatussivusto aukeaa 07.01.2013

Kaikki kuvaa -sivuston avulla jokainen pystyy tekemään oman leffan alusta loppuun vaikkapa pelkällä kännykällä. Elokuvanteon eri vaiheissa opastavat videot julkaistaan osoitteessa www.kaikkikuvaa.fi maanantaina 07.01.2013. Videot tulevat esitykseen myös Katsomoon, www.katsomo.fi.

Samalla alkaa starttikisa, jossa 9-15 vuotiailla elokuvantekijöillä ympäri Suomen on kuukausi aikaa tehdä oma elokuvansa. Kilpailun tuomaristossa ovat Mari Rantasilla sekä Ella ja kaverit -elokuvan ohjaaja Taneli Mustonen ja pääosanesittäjä Freja Teijonsalo. Parhaat elokuvat tulevat esitykseen Katsomoon sekä palkitaan Canonin ja Humacin tarjoamilla elokuvantekopaketeilla. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Suomen suurimman lyhytelokuvakilpailu Uneton 48:n ja Kelaamo portaalin kanssa.

Median edustajat ovat tervetulleita kuulemaan sivuston sisällöstä lisää lehdistötilaisuuteen tiistaina 08.01.2013 kello 13.00 Canonin talolle osoitteessa Huopalahdentie 24, 00351 Helsinki. Pyydämme ilmoittamaan tulostasi tuottaja Vesa Kuosmaselle maanantaihin 07.01.2013 mennessä.

Kaikki kuvaa on tuotantoyhtiö Amazementin tuottama sivusto, yhteistyökumppaneina on useita nuorisopuolen toimijoita sekä laitevalmistajia. Hankkeen päärahoittaja on Opetus- ja kulttuuriministeriö.

www.kaikkikuvaa.fi
www.facebook.com/kaikkikuvaa