Laadukkaita valokuvia ja videoita koko zoomausalueella: esittelyssä uusi Canon EF-S 55–250 mm f/4–5,6 IS STM -objektiivi

Canon EF -objektiivien valikoima saa tänään uuden tulokkaan: EF-S 55–250 mm f/4-5,6 IS STM on monikäyttöinen, pienikokoinen ja kevyt objektiivi. Sen polttovälialue on peräti 55–250 mm. Uutuus on ensimmäinen EF-S-telezoom-objektiivi, jossa yhdistyvät Canonin edistyksellinen STM-tekniikka ja 3,5 askeleen optinen kuvanvakain. Tämä mahdollistaa laadukkaat valokuvat ja videot koko zoomausalueella.

Erinomainen kuvanlaatu läheltä ja kaukaa

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM STM-tekniikan ansiosta automaattitarkennus toimii valokuvauksessa tehokkaasti ja nopeasti ja videokuvauksessa lähes äänettömästi, kun objektiivi on kiinnitetty yhteensopivaan kamerarunkoon. Tarkennuksen seuranta on sujuvaa liikkuvia kohteita videoitaessa, ja tarkennus siirtyy kohteesta toiseen sulavasti ja nopeasti. Hiljainen STM-tekniikka varmistaa myös äänen laadukkaan tallennuksen videokuvauksessa ilman objektiivin tarkennuksesta aiheutuvia häiriöääniä.

Laadukasta optiikkaa ja ammattitason ominaisuuksia

EF-S 55–250 mm f/4–5,6 IS STM -objektiivissa on optinen kuvanvakain. 3,5 valotusaskeleen etu vähentää kameran tärähtelystä aiheutuvaa epätarkkuutta, jota kuvissa usein ilmenee etenkin kuvattaessa käsivaralta telezoom-objektiivilla. Näin kuvista tulee terävämpiä ja tarkempia kaikissa olosuhteissa.

Uudessa optisessa rakenteessa on 15 elementtiä 12 ryhmässä, ja objektiivin lyhin tarkennusetäisyys on vain 85 cm koko zoomausalueella. Sähkömagneettisella himmentimellä varustettu pyöreä himmenninaukko mahdollistaa tarkan aukon säädön ja kauniin taustan pehmennyksen. Lisäksi UD-linssi vähentää kromaattisia poikkeamia varmistaen terävät ja selkeät kuvat. Canonin Super Spectra -pinnoite ehkäisee sisäisiä heijastumia ja haamukuvia.

Pyörimätön etuelementti varmistaa tasalaatuisen tehosteen erityisesti polarisaatiosuodatinta käytettäessä. Pienikokoinen EF-S 55–250 mm f/4–5,6 IS painaa ainoastaan 375 grammaa.

Saatavuus ja hinnat:

EF-S 55–250 mm f/4–5,6 IS tulee myyntiin lokakuun alussa. Suositusvähittäishinta on 395 euroa.

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM -objektiivin tärkeimmät ominaisuudet

  • Pienikokoinen ja kevyt telezoom-objektiivi
  • Kuvanvakain vähentää kameran tärähtelystä aiheutuvaa epätarkkuutta
  • STM-tekniikka varmistaa sulavan ja hiljaisen tarkennuksen
  • Lyhin tarkennusetäisyys 85 cm
  • Laadukas UD-linssielementti