LEICA V-LUX 30 – uusi monipuolinen digikompakti

Leica Camera AG on esitellyt uuden digitaalisen kompaktikameran nimeltään Leica V-Lux 30. Se on varustettu 1/2.33 ”CMOS-kennolla joka tarjoaa resoluutioksi 15,1 megapikseliä (14,1 tehollista megapikseliä). Uudessa mallissa optiikkana on Leica DC Vario-Elmar 4,3-68.8 mm f / 3.3-5.9 ASPH. Zoomobjektiivi on kuusitoistakertainen jonka polttoväli vastaa 24-384 mm 35 mm formaatissa. Optiikkansa ansiosta Leica V-Lux 30 tarjoaa valmistajan mukaan erinomaisen kuvanlaadun ja kattaa monenlaisia ​​valokuvausmahdollisuuksia laajakulma- ja makrokuvauksesta aina telekuvaukseen.

Kamerassa on uusi 7,5 cm läpimittainen LCD-kosketusnäyttö, jonka ansiosta kameran käsittelyn luvataan olevan helppoa. Pikseleitä näyttö tarjoaa 460000. Koska kamerassa on paljon sekä automaattisia toimintoja että käsisäätöjä, se suunniteltu koko perheelle sopivaksi kameraksi. Siihen on integroitu myös GPS-toiminto ja Full HD videointi (1080i-AVCHD). Videokuvauksen aikana koko 16x zoom-alue on käytettävissä. Kamerassa on optinen kuvanvakain. Äänet otetaan talteen integroidulla stereomikrofonilla, jossa on sähköinen melusuodatin tuulen äänien poistamiseksi.

Leica V-Lux 30 pystyy sarjakuvaukseen nopeudella kymmenen kuvaa sekunnissa täydellä tarkkuudella 14,1 MP, tai 60 kuvaa sekunnissa pienemmällä resoluutiolla joilla käyttäjä voi valita eri kuvasuhteita. Suurempi kuvanopeus sopii erityisesti nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamiseen. Kameran 3D-tilan avulla voi kuvata kolmiulotteisia kuvia. Tässä tilassa kamera yhdistää kaksi sopivaa kuvaa ”stereokuvapariksi” ja tallentaa ne 3D-kuvaksi MPO-muodossa.

Leica V-Lux 30 on saatavilla kesäkuussa valtuutetuista liikeistä. Vähittäisohjehinta on 580 e. Kamera toimitetaan ohjelmistopaketin kanssa, johon kuuluu Adobe® Photoshop® Elements 9 digikuvien käsittelyä varten, ja Adobe® Premiere® Elements 9 video-editointia varten.