Moderni klassikko: uusi Canon EF 35 mm f/1,4L II USM

Moderni klassikko: uusi Canon EF 35 mm f/1,4L II USM

Canon EF 35 mm f/1,4L II USM on uusi L-sarjan laajakulmaobjektiivi ammattikuvaajille näkymien tallentamiseen luonnollisessa perspektiivissä. Malli on maailman ensimmäinen objektiivi, jossa käytetään Canonin uutta Blue Spectrum Refractive -optiikkaa (BR-optiikkaa). Teknologia varmistaa poikkeuksellisen hyvän kuvanlaadun monenlaisissa kuvaustilanteissa uutis- ja urheilukuvauksesta hääkuvaukseen.

EF 35 mm f/1,4L II USM:n suunnittelussa on hyödynnetty ammattikuvaajilta saatua palautetta. Uudessa BR-optiikassa käytetään orgaanista optista materiaalia, jonka molekyylirakenne vähentää merkittävästi väriaberraatiota ja tuottaa teräviä kuvia sinisen valon taittokyvyn ansiosta. BR-optiikka on integroitu objektiivin yhdistelmäelementtiin. Uuden optiikan ja SWC-pinnoitteen kaltaisten tehokkaiden linssipinnoitteiden ansiosta EF 35 mm f/1,4L II USM tuottaa erinomaisen kontrastin sekä minimaalisen vähän heijastuksia ja haamukuvia.

Todenmukaisia ja reportaasityylisiä kuvia

EF 35 mm f/1,4L II USM -objektiivin 35 mm:n kiinteä laajakulmainen polttoväli mahdollistaa dokumenttityylisten kuvien ottamisen, joten objektiivi on erinomainen valinta kuvajournalisteille sekä urheilu- ja hääkuvaajille. Laajakulmalla voidaan kuvata kohteita luonnollisessa ympäristössään ilman vääristymiä. Valovoimainen (f/1,4) 9-lamellinen himmenninaukko mahdollistaa terävyysalueen hallinnan, kauniin taustan pehmennyksen, onnistuneet muotokuvat ja kuvaamisen myös iltahämärässä.

Rengasmallinen ultraäänimoottori mahdollistaa erittäin nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Käsitoiminen tarkennusrengas on koko ajan käytettävissä, joten tarkennusta voidaan hienosäätää koska tahansa sekä still- että videokuvauksessa.

L-sarjan muotoilu ja rakenne

L-sarjan objektiiveista tuttu muotoilu ja rakenne on suunniteltu haastavia kuvausympäristöjä ja pitkäaikaista käyttöä silmällä pitäen. Edistyksellinen sääsuojaus ja fluoripinnoitteet suojaavat objektiivia haitallisilta sääoloilta. Tukeva runko kestää kulutusta.

EF 35 mm f/1,4L II USM -objektiivin tärkeimmät ominaisuudet

  • Laajakulma todenmukaisella perspektiivillä
  • Erinomainen hämäräkuvaus ja terävyysalueen hallinta
  • Uudet vertailukohdat kuvanlaadulle
  • Nopea ja lähes äänetön tarkennus
  • Luotettava kuvaus myös vaativissa oloissa

EF 35mm f/1,4L II USM –objektiivin myynti alkaa lokakuussa. Svh 2700 euroa.