Premium-luokan Nikon DL -kompaktikameroiden uusi mallisto – täydellisiä ratkaisuja jokapäiväiseen ja ympärivuorokautiseen liikkuvaan käyttöön

Premium-luokan Nikon DL -kompaktikameroiden uusi mallisto – täydellisiä ratkaisuja jokapäiväiseen ja ympärivuorokautiseen liikkuvaan käyttöön

Amsterdam, Alankomaat, 23.2.2016: Nikon mullistaa Premium-luokan kompaktikameroiden markkinat uudella mallistolla, jonka laitteet tarjoavat jatkuvasti liikkeellä oleville kuvaajille viikon jokaisena päivänä ympäri vuorokauden palvelevana täydellisen, helposti mukana kannettavan ratkaisun. Legendaariseen NIKKOR-optiikkaan ja tehokkaaseen Nikon-tekniikkaan perustuvat Premium-luokan Nikon DL -kompaktikamerat takaavat erinomaisen kuvan laadun joka tilanteessa.

Uusi mallisto muodostuu kolmesta mallista: Nikon DL24-85 f/1.8-2.8:sta, Nikon DL18-50 f/1.8-2.8:sta ja Nikon DL24-500 f/2.8-5.6:sta. Kaikissa kameroissa on Nikonin digitaalisissa järjestelmäkameroissa käytettyjä objektiiveja vastaavaan laadukkaaseen optiikkaan perustuva kiinteästi asennettu NIKKOR-zoom-objektiivi ja valovoimainen 1 tuuman CX-koon kenno. Kuvaaja voi kaikilla Nikon DL -kameroilla ottaa 20,8 megapikselin valokuvia JPEG- tai NEF (RAW) -muodossa ja kuvata 4K/UHD-videoita 30p:n ja 25p:n tarkkuudella.

Kaikissa Premium-luokan Nikon DL -kompaktikameroissa käytetään myös Nikonin arvostettua kehittynyttä hybridi-automaattitarkennusjärjestelmää, joka tarkentaa salamannopeasti kohteeseen. Neljään suorittimeen perustuva EXPEED 6A -järjestelmä takaa kaikissa kameroissa hämmästyttävän kuvausnopeuden: uskomattomat 60 kuvaa sekunnissa niin, että tarkennus määritetään ensimmäisen kuvan perusteella, tai 20 kuvaa sekunnissa jatkuvalla automaattitarkennuksella. Nikonin kaksitoiminen optinen tärinänvaimennusjärjestelmä tuo käyttöön parannetun tärinäntunnistuksen ja  korjauksen, ja kaikille kameroille ovat ominaisia nopeat käynnistys- ja reaktioajat. Tämän lisäksi kaikissa kameroissa on ISO 518 -salamakenkä, johon voi liittää erilaisia lisävarusteita, muun muassa Nikonin digitaalisten järjestelmäkameroiden luotettavia salamalaitteita. Nikon DL -kameroiden valinnaisiin lisävarusteisiin kuuluu muun muassa silmätunnistimella varustettu ja kuvaltaan selkeä kallistettava elektroninen DF-E1-etsin, jossa on selkeä tietonäyttö. Nikonin digitaalisten järjestelmäkameroiden käyttäjät arvostavat varmasti myös tuttuja ohjauspainikkeita, valitsimia ja valikoita. Jokaisen kameran objektiivissa on myös tuttu kultainen NIKKOR-rengas.

Ines Bernardes, Nikon Europen COOLPIX-tuotteiden tuotepäällikkö, toteaa: ”Se, että Nikon astuu Premium-luokan kompaktikameroiden markkinoille kolmella suorituskykyisellä kameralla, on ilouutinen tinkimätöntä laatua vaativille kuvaajille. Nämä kamerat kyseenalaistavat kaikki kompaktikameroiden kuvanlaatuun liittyvät ennakkokäsitykset. Kiinteästi asennettujen NIKKOR-objektiivien tarkkuus ja toistokyky hakevat vertaistaan. Kannettavuus ja nopeus ovat kaikille malleille yhteisiä, ja kameran voi valita objektiivin tapaan: kaikille löytyy varmasti sopiva polttoväli kuvattujen aiheiden tai kohdattujen tilanteiden mukaan. Niin joustavuutta kuin myös ehkä huomaamattomuutta kaipaavat kuvaajat ilahtuvat varmasti ottamistaan kuvista.”

Pieni koko laadusta tinkimättä: nyt jokainen valokuva voi olla kuvaajan paras otos

Nikon DL24-85 f/1.8-2.8 – Jatkuvasti liikkeessä olevien kuvaajien ei enää tarvitse katua

Nikon DL24-85 f/1.8-2.8

Nikon DL24-85 f/1.8-2.8

Valovoimainen NIKKOR 24-85mm f/1.8-2.8 -zoom-objektiivi takaa erinomaisen joustavuuden, ja Supermakro-tilassa voi ottaa erittäin yksityiskohtaisia lähikuvia. Kamerassa on myös 1 037 000 pisteen kallistettava OLED-kosketusnäyttö ja esiin ponnahtava salama. Objektiivissa on ohjelmoitava säätörengas ja zoomausrengas. Kamera on saatavissa hopeisena ja mustana.

Nikon DL18-50 f/1.8-2.8 – Suuria perspektiivejä kannettavassa muodossa

Nikon DL18-50 f/1.8-2.8

Nikon DL18-50 f/1.8-2.8

Tämä Nikon DL -kamera on varustettu Nikonin kaikkien aikojen valovoimaisimmalla erittäin laajakulmaisella objektiivilla, jonka aukko 18 mm:n asennossa on f/1,8. Nikonin arvostettu nanokidepinnoite parantaa kuvien selkeyttä. Kamerassa on 1 037 000 pisteen kallistettava OLED-kosketusnäyttö ja kameran sisäinen perspektiivin korjaustoiminto. Kamera on saatavissa perinteisenä mustana.

Nikon DL24-500 f/2.8-5.6 – Laaja ulottuvuus ja loistava kuvanlaatu

Nikon DL24-500 f/2.8-5.6

Nikon DL24-500 f/2.8-5.6

Tämä erittäin tehokkaalla 21-kertaisella NIKKOR-zoom-objektiivilla ja SPORT-tärinänvaimennustilalla varustettu Nikon DL -kamera sopii täydellisesti liikettä kuvaaville, jatkuvasti liikkeessä oleville kuvaajille. Tässä kamerassa on myös sisäänrakennettu 2 359 000 pisteen elektroninen OLED-etsin ja suuritarkkuuksinen kääntyvä OLED-kosketusnäyttö. Kamera on saatavissa perinteisenä mustana.

SnapBridge: pitää Nikon DL -kameran yhteydessä älylaitteeseen
Jokainen uuden Nikon DL -malliston kamera on myös täysin yhteensopiva SnapBridgen kanssa. Bluetooth®* Low Energy -tekniikkaan perustuva SnapBridge ylläpitää vakaan, vain vähän virtaa kuluttavan yhteyden kameran ja älypuhelimen tai tablet-laitteen välillä. Kuvaajat voivat nyt synkronoida valokuvat älylaitteeseen jo kuvausvaiheessa ja jakaa Nikon-laatuisia kuvia hetkessä. He voivat myös hallita kameran tärkeimpiä toimintoja SnapBridgellä älylaitteen kautta ja pitää kameran ajan tasalla.