Samsung SMART Camera NX3000 – Ota selfie silmäniskulla

Samsung SMART Camera NX3000 – Ota selfie silmäniskulla

Helsinki, 9. toukokuuta 2014 – Samsung esitteli tänään retrohenkisen minijärjestelmäkameran, NX3000:n. Näyttävästä analogisestä tyylistä huolimatta rungon sisältä paljastuu uusinta järjestelmäkameratekniikkaa, jonka ansiosta valokuvausharrastajat voivat taltioida elämän tärkeimmät hetket tinkimättömällä kuvanlaadulla ja huippuluokan tarkkuudella.

NX3000:ssa on kolmen tuuman Flip Up -kosketusnäyttö, joka kääntyy 180 astetta. Sen avulla omakuvien ottaminen onnistuu näppärästi näytönkäänteessä. NX3000:ssa on myös uusi Wink Shot -toiminto, jolla kamera osaa ottaa kuvan, kun sille isketään silmää.

Samsungin uusissa SMART-kameroissa on sisäänrakennettu WiFi ja uusi Tag & Go -toiminto, joka mahdollistaa kuvien jakamisen nopeasti ja langattomasti ystävien kesken. Photo Beam -toiminnolla kuvat voi jakaa pelkällä hipaisulla NFC-yhteensopiville mobiilaitteille.

NX3000:ssa on 20,3 megapikselin BSI CMOS-kenno, ja kamera pystyy ottamaan 5 kuvaa sekunnissa 1/4000 suljinnopeudella. Siinä on vakiona Samsungin uusi 16–50 mm F3.5–5.6 Power Zoom ED OIS -objektiivi. Kompakti objektiivi sopii hyvin myös videokuvaukseen moottoroidun polttovälin vaihdon takia.

Lisäksi Remote Viewfinder Pro -sovelluksen avulla kameraa voi ohjata Android-älypuhelimella tai -tabletillla.

Samsung Smart Camera NX3000 tulee saataville kolmena värivaihtoehtona: valkoinen, musta ja ruskea. Se saapuu kauppoihin kesäkuussa ja sen suositushinta on 500 euroa.