Samsung uudistaa muotoiluaan ja esittelee Galaxy ALPHAn

Samsung uudistaa muotoiluaan ja esittelee Galaxy ALPHAn

Espoo, 13. elokuuta 2014 – Samsung Electronics esitteli tänään suunnittelunsa tuoreimman tuloksen, Galaxy ALPHAn. Galaxy-älypuhelinsarjan uutukainen on ulkomuodoltaan virtaviivainen. Metallinen kehys pitää sisällään tehokkaan älypuhelimen.

– Galaxy ALPHA suunniteltiin vastaamaan kuluttajien toiveisiin. Puhelimen muotoilussa kohtaavat kauneus ja käytännöllisyys: metallinen kehys, ohuus ja keveys yhdistettynä samaan tuttuun tehokkaaseen laitteistoon ja ominaisuuksiin, joita käyttäjät odottavat Galaxy-sarjan lippulaivatuotteilta, sanoo Samsungin mobiililaitteiden myyntipäällikkö Mika Engblom.

 

Galaxysarjan uusi muoto

Galaxy ALPHAn elegantti muotoilu ja uudenlainen rakenne eivät tarkoita, että käyttäjä joutuisi tinkimään laitteen käyttömukavuudesta. Pyöristetyt kulmat, metallinen kehys ja pehmeä takakuori tekevät Galaxy ALPHAsta tyylikkään. Käyttäjää ihastuttaa varmasti myös puhelimen ohuus – 6,7 -millinen Galaxy ALPHA on kaikkien aikojen ohuin Galaxy-laite.

Kokonaisvaltainen Galaxy-kokemus
Ohuesta ulkomuodosta huolimatta Galaxy ALPHA on oikea tehopakkaus. Suorituskykyinen kamera vangitsee kuvia, jotka näyttävät erityisen hyviltä puhelimen HD Super AMOLED -näytöllä. Galaxy ALPHA tarjoaa myös monia älykkäitä ominaisuuksia, joista esimerkkeinä virransäästötila, yksityisyystila ja sormenjäljenlukija. Älypuhelin toimii luonnollisesti myös yhdessä Samsungin uusien älykellojen kanssa.

Samsung Galaxy ALPHA saatavilla syyskuun lopulla. Suositushinta 649 euroa.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy ALPHA on varustettu Octa Core (Quad 1.8GHz + Quad 1.3GHz) -prosessorilla, 12MP (taka) + 2.1MP (etu) -kameroilla ja 4.7” HD Super AMOLED (1280 x 720) -näytöllä. Käyttöjärjestelmä Android 4.4.4 (Kitkat). Bluetooth®: 4.0 BLE / ANT+, WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac HT80, MIMO(2×2), USB 2.0, NFC. RAM-muisti 2 GB ja 32 GB* tallennustilaa, ei muistikorttipaikkaa. 1,860mAh akku.
*Vapaana oleva muisti voi olla ilmoitettua pienempi järjestelmätiedostojen johdosta.