Valokuvat netistä

Valokuvat saa tilattua kätevimmin netistä. Digikuvat saa valokuviksi monenkokoisena, erilaisille papereille ja vaikkapa julisteena. Millaisia muita tuotteita digikuvistaan sitten voi teettää?

 Kuvakirja

Kuvakirja valokuvista on hieno keino näyttää valokuvansa vaikkapa perhejuhlasta tai muusta tärkeästä tapahtumasta. Kuvakirjan pystyy suunnittelemaan kätevästi jopa internetselaimella. Myös koneelleen voi joissakin tapauksissa saada suunnitteluohjelmiston. Valokuvakirja on myös mainio lahjaidea.

Kuvakalenteri

Erilaisia kuvakalentereita tarjotaan monenlaisia: löytyy esimerkiksi vuosikalenteri, pöytäkalenteri, seinäkalenteri, perhekalenteri, näissäkin saattaa olla erilaisia kokoja ja vaihtoehtoja. Kysy kuvakalenteria kirjapainosta.

Kuvakortit

Valokuvistaan voi teettää postikortteja, onnittelukortteja, kutsukortteja. Kortit omista digikuvista on personaallinen vaihtoehto esimerkiksi postikortiksi.

Kuvajuliste

Kuvajulisteita tarjotaan digipainettuna sekä valokuvapaperille tulostettuina. Aito valokuvapaperi on laadukkaampi vaihtoehto sekä kuvanlaadun että säilyvyyden suhteen.

Canvastaulu

Valokuva tulostettuna laadukkaalle kankaalle voi olla hieno huoneen sisustuselementti. Canvastaulujen hinnat ovat nykyään melko maltillisia, eikä suurikaan taulu välttämättä maksa sataa euroa enempää.

T-paita valokuvasta

Vaatteissakaan ei tarvitse välttämättä tyytyä suoraan kaupassa myytäviin malleihin. T-paitoja voi tilata useista pakoista varustettuna haluamallaan omalla valokuvalla

Muita tuotteita omalla valokuvalla

Ainakin seuraavia tuotteita tarjotaan asiakkaan haluamalla valokuvalla varustettuna:

  • Kuvamuki
  • Kuvalaukku
  • Hiirimatto
  • Kännykän kuoret
  • Erilaiset tekstiilipainatukset