Älä hukkaa kuvaakaan: Sonyn α6000 tarjoaa maailman nopeimman automaattitarkennuksen vaihdettavan objektiivin kameroissa*

Älä hukkaa kuvaakaan: Sonyn α6000 tarjoaa maailman nopeimman automaattitarkennuksen vaihdettavan objektiivin kameroissa*

  •  Fast Hybrid AF tuottaa maailman nopeimman*, vain 0,06 sekuntia kestävän korkealaatuisen automaattitarkennuksen
  • Erittäin laaja automaattitarkennusalue käsittää 179 tarkennuspistettä
  • 24,3 megapikselin Exmor™ APS HD CMOS -kuvakennossa on gapless-on-chip -muotoilu
  • BIONZ X -kuvaprosessori mahdollistaa ammattimaisen laadukkaat kuvat ja Full-HD-videon.
  • Kevyt, kätevän kokoinen ja helppokäyttöinen kamera varustettuna sisäänrakennetulla salamalla, OLED Tru-Finder™ -etsimellä ja kahdella hallintarenkaalla.
  • Yhden kosketuksen jakaminen ja kännykän käyttö kaukosäätimellä onnistuu NFC- ja WiFi-yhteyksillä
  • Valikoima ladattavia PlayMemories Camera Apps™ -kamerasovelluksia parantavat luovuutta entisestään

Sonyn uusi nopea ILCE-6000 erottuu edukseen vaihdettavan objektiivin kameroiden nopeimmalla automaattitarkennuksella*. Kamera taltioi kuvauskohteet terävällä tarkennuksella ainoastaan 0,06 sekunnissa. Tällä kameralla saa ikuistettua hetket, kuten spontaanit hymyt ja salamannopeat tennissyötöt, joihin muut kamerat eivät ennätä. . Lisäksi 24,3 megapikselin Exmor APS HD CMOS -kennon ja BIONZ X -kuvaprosessorin ansiosta jokainen kuva on täynnä yksityiskohtia.

Tuoden hyvän lisän Sonyn peilittömien kameroiden mallistoon uusi α6000 on saatavana kahdessa eri värissä, mustana ja titaaninvärisenä. Tämä on omiaan herättämään kateutta kanssakuvaajien keskuudessa. Uusi α6000 sopii täydellisesti niille kuvaajille, joita houkuttaa peilittömien kameroiden koko ja paino, mutta jotka eivät halua tinkiä nopeasta automaattitarkennuksesta.

α6000-kameran ilmiömäinen automaattitarkennuksen nopeus tuotetaan hyödyntämällä Sonyn edistynyttä Fast Hybrid AF -toimintoa, jonka ansiosta kamera on nopeampi kuin useimmat ammattilaisten DSLR-kamerat. AF-kennon 179 pisteen polttotaso ja vaiheentunnistus toimivat yhdessä korkean tarkkuuden kontrastia määrittävän automaattitarkennuksen kanssa. Tämä tehokas yhdistelmä tuottaa vaihdettavan objektiivin kameroiden maailman nopeimman automaattitarkennuksen suorituskyvyn. Lisäksi se mahdollistaa jatkuvan kuvaamisen jopa 11 kuvataajuudella erittäin tarkalla automaattitarkennuksella. α6000 ei jätä mitään huomaamatta -­ ei edes nopeasti liikkuvia kohteita, kuten urheilijoita tai akrobaattisia lemmikkejä. Fast Hybrid AF -toiminto on myös käytössä videota kuvatessa.

Kameran kompaktin tarkoituksenmukaiseen runkoon on pakattu myös paljon muitakin ensiluokkaisia ominaisuuksia. Kuvia on ilo sommitella selkeän ja kirkkaan OLED Tru-Finder™ -etsimen läpi. Eri säätöjen, kuten tarkennuksen ja valotuksen vaikutusta on mahdollista esikatsella etsimen läpi. Mitä näkyy, on se, mitä saa.

Tila- ja säätöpyörien sijoitus kameran päällä mahdollistavat kuvausasetusten vaivattoman säädön samalla, kun keskittyy edessä olevaan kuvauskohteeseen. Kamerassa on yhteensä seitsemän mukautettavaa painiketta, joista kaksi on tarkoitettu pelkästään itse muokattaviksi, ja joiden kautta pääsee nopeasti mihin tahansa 43 säädettävästä toiminnosta. Tämä palvelee jokaisen kameraharrastajan tarpeita. Sisäänrakennettu salama tuo lisää joustavuutta mihin tahansa tilanteeseen. Sillä voi lisätä valoa muotokuviin tai pimeisiin sisäkuviin.

Kuvat on helppo jakaa mobiililaitteella: sisäänrakennetun NFC- ja WiFi-yhteyden avulla voi muodostaa yhden kosketuksen NFC-yhteyden Xperia™-laitteiden, NFC-yhteensopivien Android-puhelimien ja tablettien kanssa. Yksi kosketus (NFC) riittää myös aktivoimaan Smart Remote Control -kaukosäädintoiminnon, jonka avulla kameran voi laukaista etäältä mobiililaitteen kautta tai näyttää kuvia mobiililaitteelta.

α6000:n jännittävät mahdollisuudet kasvavat käyttäjän luovan kunnianhimon myötä. Play Memories Camera Apps kohentaa kuvauskokemusta kasvavalla valikoimalla ilmaisia ja maksettuja sovelluksia, kuten taiteellisia tehosteita, apuvälineitä ja paljon muuta. Samaan aikaan α6000 -kameran kanssa julkaistaan kolme aivan uutta sovellusta. Ensimmäinen näistä on Smooth Reflection, joka mahdollistaa sykähdyttävien pitkän valotusajan kuvien ottamisen ilman, että tarvitsee huolehtia kameran monimutkaisesta valotuksen säädöstä, johon perehtyminen vaatii aikaa. Liveview Grading -toiminnon avulla videotallenteiden värisävvn muokkaaminen on erittäin helppoa. Toiminto mahdollistaa kuvan värisyvyyden, väritasapainon ja värikylläisyyden sekä muiden ominaisuuksien hienosäädön reaaliajassa ennen kuvaamista. Star Trail -toiminnon avulla voi luoda kauniin star trail -videon ilman tietokonetta tai aikaa vievää manuaalisäätöä. Yksinkertaisesti voi vain valita yhden kolmesta teemasta*2 ja lähteä kuvaamaan tähtikirkkaana yönä. Lisää tietoa löytyy osoitteesta www.sony.net/pmca/. α6000 on myös yhteensopiva Sonyn Camera Remote API -ohjelman kanssa*3.

α6000-kameraan on saatavilla myös tyyliin istuvia lisävarusteita, kuten tiukasti istuva LCS-EBC-kotelo, joka suojaa kameraa pölyltä ja naarmuilta. Tiedonsiirto USB-kaapelin tai NFC-yhteyden avulla sekä kameran kiinnittäminen jalustaan onnistuu ilman, että koteloa tarvitsee poistaa.

LCS-ASB1 Active Sling Bag -laukku suojaa kameraa ulkona liikkeellä ollessa. Kameraa voi kantaa yhdellä kädellä tai olkapäällä – laukun vedenkestävä kangas ja vetoketjut pitävät laitteen turvassa ja kuivana.

Pehmeä LCS-BBXL*4 Soft Carrying Case -kantolaukku on omiaan suojaamaan liikkeellä ollessa pitkiä objektiiveja, kuten SEL18200LE:tä tai SEL55210:ä. Vedenpitävään koteloon mahtuu myös objektiivin suojus. Lisäksi kameraan on saatavilla puolikova PCK-LM17- suojakalvo, joka suojaa kameran LCD-näyttöä naarmuilta, pölyltä ja sormenjäljiltä.

Sony α6000 vaihdettavan objektiivin kamera on saatavilla ennakkotilauksena osoitteessa www.sony.co.uk. Yleiseen myyntiin kamera tulee huhtikuussa 2014.

Kameran suositushinnat:

ILCE6000B.CEC Runko 700
ILCE6000S.CEC Runko 700
ILCE6000LB.CEC Runko/SELP1650 850
ILCE6000LS.CEC Runko/SELP1650 850
ILCE6000YB.CEC Runko/SELP1650/SEL55210 1.150
ILCE6000LBZDI.EU Runko/SEL1670Z 1.650

*APS-C -kuvakennolla varustettujen vaihdettavan objektiivin kameroiden joukossa, jotka ovat saatavilla 12.2.2014 perustuen Sonyn tutkimukseen. Mitattu käyttäen CIPAn sisäisiä mittaustapoja kameralla, jossa on E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS objektiivi kiinnitettynä, Pre-AF pois päältä ja etsin käytössä.

*2 ‘Dark night’, ‘Bright night’ tai ‘Custom’

*3 ILCE-α6000 on Sonyn uuden “Camera Remote API beta” kanssa yhteensopiva. API (Application Program Interface) on tarkoitettu Sonyn kameroiden etäkäyttöön WiFi-yhteydellä varustettujen älypuhelinten ja tablettien kanssa. Tämä edellyttää viimeisimmän Smart Remote Control -ohjelman asentamista, jonka voi ladata maantieteellisillä alueilla, joilla PlayMemories Camera Apps on saatavana.

*4 Uudet isommat koot laajennetussa LCS-BBM/LCS-BBL -laukkujen sarjassa