Blackmagic Design julkisti Blackmagic Studio Cameran

Blackmagic Design julkisti Blackmagic Studio Cameran

 

Blackmagic Design julkisti Blackmagic Studio Cameran, joka on suunniteltu erityisesti livetuotantoon. Kameraa saa sekä 1080 HD että Ultra HD -mallina.

Kamerassa on suuri kymmentuumainen etsin , talkback, tally, liitännät optiselle kuidulle SDI:lle. Äänelle on jämäkät XLR-liitännät ja myös virtaliitin on toteutettu XLR-liitännällä. Akkukestoksi mainitaan 4 tuntia. Valmistajan mukaan 10-tuumainen näyttö on erittäin kirkas ja siinä on laaja katselukulma. Näytön katselua ympäröivässä kirkkaassa valossa auttaa myös vakiovarustukseen kuuluva suuri aurinkosuoja.

 

Blackmagic Studio -kamerassa on aktiivinen Micro Four Thirds sovitin, joka on yhteensopiva monien eri objektiivien kanssa, kun käytetään sovittimia. MFT bajonettiin saa MFT -B4 sovittimella jopa broadcast-luokan ENG -objektiiveja.

”Olen haaveillut täydellisesti suunnitellusta livetuotantokamerasta pitkään” , sanoi Grant Petty, toimitusjohtaja , Blackmagic Design. ”Kun me tutkimme, miten voisimme suunnitella kameran live- tuotantoon, se mikä todella yllätti meidät, oli kuinka pienen kameran voisimme tehdä, mutta sitten myös etsimestä tulisi pieni . Emme halunneet pientä etsintä , halusimme erittäin suuren etsimen ja niin päädyimme tähän hämmästyttävään kameraan, joka on uskomattoman pieni , mutta jonka etsin on uskomattoman suuri . On todella unelma käyttää kameraa jossa on niin suuri etsin ja on hämmästyttävää, kuinka yksityiskohtaisesti käyttäjä voi keskittyä tarkennukseen ja sommitteluun! Minä todella rakastan tätä kameraa ja se on minun unelmatuotteeni! ”

Blackmagic Studio Camera ominaisuudet

  • Korkean resoluution 1080-HD HD malli ja Ultra HD -kokoisella kennolla  varustettu 4K malli .
  • Suuri 10 tuuman kirkas LCD-etsin aurinkosuojalla.
  • Sisäänrakennettu valokuituliitäntä ja SDI liitännät kamerasta ulos ja sisään.
  • Yhteensopiva Micro Four Thirds-objektiivien kanssa. Yhteensopiva sovittimia käyttäen muiden kiinnitysten kanssa kuten B4 TV-objektiivikiinnitys.
  • Sisäänrakennettu, kaksisuuntainen digitaalinen talkback, jossa voidaan käyttää laadukkaita, kohtuuhintaisia ja ​​yleisiä ilmailun HF-headsettejä .
  • Sisältää sisään- ja ulos- tallyn SDI-liitinten kautta.
  • Standardiliittimet, kaksi XLR mikrofoni / linja audio sisääntuloa, phantom-virtakytkin , kuuloke-ja mikrofoni liitin, talkback , LANC kaukosäädinliitin ja vakio 4-pinninen XLR-lähetysstandardin DC 12V liitäntä
  • Ruutuvalikot kaikille kameran asetuksille.
  • Tukee 23.98 , 24 , 25 , 29.97 , 30 ja jopa 60 k/s ruutunopeuksia (HD -malli) , jopa 30 k/s (4K malli) .
  • Yhteensopiva ATEM-valikoiman livetuotantolaitteiden kanssa.

Blackmagic Studio Camera saatavuus ja hinta

Blackmagic Studio Camera HD on nyt saatavilla 1535 euron hintaan ja Blackmagic Studio Kamera 4K on saatavilla kesäkuusta alkaen 2309 euron hintaan Blackmagic Design- jälleenmyyjiltä kaikkialla maailmassa. (Hinnat valmistajan ilmoittamia hintoja, joihin lisättäneen alv.)