Canon julkisti EOS C100 Mark II kameran

Canon julkisti EOS C100 Mark II kameran

Canon uudistaa Cinema EOS sarjaansa tuomalla markkinoille EOS C100 Mark II kameran. Canon EOS C100 on ollut suosittu ja pidetty kamera, johon EOS C100 Mark II tarjoaa nyt käyttäjien arvostamia muutoksia.

EOS C100 Mark II sisältää Canonin Dual Pixel CMOS AF-tekniikan nyt vakiona ja Canonin kasvojentunnistus AF-tekniikka on myös tuettuKamerassa on edelleen Super 35mm 8.3MP CMOS-kenno. Prosessori DIGIC DV 4 pyörittää uutta kuvankäsittelyjärjestelmää, joka parantaa suorituskykyä ja vähentäää moiré ja aliasing -häiriöitä. ISO herkkyyden skaala on 320102400. Kahden formaatin tallennuksen avulla kuvaajat voivat samanaikaisesti tallentaa Full HD materiaalia sekä MP4 (maks. 35Mbps) että AVCHD (maks. 28Mbps) muodossa. Dual Formattallennuksen ja integroidun WiFi-yhteyden avulla kuvaaja voi nopeasti jakaa alhaisen resoluution SD tiedostoja suoraan kamerasta Full HD kopion säilyessä. C100 malliin kaivattu 50P/60P -tallennus on nyt MK II mallin myötä toteutunut.

Canon EOS C100 Mark II

Canon EOS C100 Mark II

Canon EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II: n näyttö on uusi ja uudessa sijoitettu uuteen parempaan paikkaan sivulle, josta se voidaan kääntää näkymään tarvittaessa kuvauskohteen suuntaan.Uusi OLED-näyttö tarjoaa valmistajan mukaan paremman kontrastin myös kirkkaissa olosuhteissa. Kamerassa on myös parannettu kallistuva elektroninen etsin (EVF) ja suurempi silmäsuppilo. Aikaisempaan tapaan irroitettavaan kahvaan on sijoitettu äänen XLR-ääniliitännät. Lisäksi kameran rungossa on nyt mikrofoni joka mahdollistaa äänen tallennuksen silloin kun kahva on irroitettu.

EOS C100 Mark II tärkeimpiä ominaisuuksia

  • 8.3MP Super 35mm CMOS-kenno, ISO 102400
  • Dual Pixel CMOS AF ja kasvojentunnistus AF
  • Dual Formattallennus AVCHD / MP4 tallennus maks. 1080 / 60p
  • OLED-näyttö; parempi EVF
  • Sisäänrakennettu WiFi