Lisää kamerauutuuksia Ricohilta

Lisää kamerauutuuksia Ricohilta

Ricoh jatkaa kamerajulkaisujaan kestävien ja vedenpitävien mallien osalta. 

Uusi WG-30 on paljon muuta kuin pelkkä päivitys aikaisempaan malliin. Se tulee myyntiin kahtena malliversiona, WG-30:na ja WG-30W:na. Näistä jälkimmäisessä on sisäänrakennettu Wi-Fi -yhteys, jonka avulla kamera saadaan helposti yhdistettyä älypuhelimeen.

Entistä kestävämpi

Edeltäjäänsä verrattuna WG-30 on entistä kestävämpi ja se kestää nyt upottamisen jopa 12 metriin asti kahden tunnin ajaksi (vesitiiviys vastaa IPX8- tai JIS Class 8 -standardeja) ja pudottamista jopa 1,5 metristä. Kamera kestää myös jopa 100 kg painon ja pakkasta -10 °C asti.

Teknistä suorituskykyä

Kamerassa on uusi taustavalaistu 16 megapikselin CMOS-kenno sekä täysin uusi prosessori. Näiden ansiosta kuvanlaatu sekä valokuvissa että videoissa on parantunut selkeästi. Videot voi tallentaa Full HD -tasoisena.

Suosittu, erittäin lähelle tarkentava macro-kuvaustila, jossa kohde saadaan valaistua kuudella objektiivin ympärillä olevalla LED-valolla, löytyy kamerasta edelleen, aivan kuten aiemmista WG-malleista.

Älypuhelintuki

Asentamalla erillisen sovelluksen, voi kameraa ohjata älypuhelimella tai tabletilla. Näin kameran monia toimintoja voi ”etäkäyttää”. Samoin kuvatut videot ja kuvat voi katsoa reaaliajassa tai ladata kuvat ja videot suoraan älypuhelimeen tai tablettiin.

Varusteet

Kameran mukana toimitetaan karabiinihaka, jolla kamera on helppo kiinnittää esimerkiksi repun olkaimeen tai vyölenkkiin.

Hinta ja saatavuus

WG-30 toimitukset alkavat marraskuun puolivälissä, WG-30W kuukautta myöhemmin, seuraavilla suositushinnoilla:

  • Ricoh WG-30. Hinta noin 309,00 euroa
  • Ricoh WG-30W. Hinta noin 329,00 euroa