Canon PIXMA PRO-1 – näyttelyla​atuisia tulosteita nopeasti

Canon PIXMA PRO-1 on A3+-tulostin, jossa on 12 erillistä värisäiliötä. Tulostimella saadaan nopeasti laadukkaita mustavalko- ja väritulosteita, ja se sopii hyvin ammattikuvaajille tai vaativille harrastajille. Se sopii myös studioiden ja kaupallisten näyttelyiden käyttötarkoituksiin.

Kahdentoista värin järjestelmä laajentaa väriavaruutta valmistajan mukaan merkittävästi. Chroma Optimizer ominaisuus lisää mustan värin tummuutta ja varmistaa tasaisen kiillon. Viiden mustavalkovärin ansiosta saadaan laadukkaita mustavalkotulosteita, joissa varjo- ja valoalueet toistuvat hyvin yksityiskohtaisina. Musteena käytettävän LUCIA-pigmenttimusteen sanotaan säilyttävän kuvat hyvin.

PIXMA PRO-1 tukee 1 200 ppi:n tulostustarkkuutta ja sillä voidaan tulostaa jopa 4 800 x 2 400 dpi:n tarkkuudella. Tulostukseen käytetään 16 bittiä/kanava, jonka ansiosta väriliukumat saadaan tasaisiksi. Uudessa PIXMA PRO-1 tulostimessa on lisäksi kolme erilaista väritilaa, kuten ICC-profiilitila, jonka avulla voidaan käyttää paperikohtaisia väriprofiileja tai luoda omia profiileja.

PIXMA PRO-1 tulostimessa on ammattitason suurkuvatulostimista tuttuja ominaisuuksia, kuten tuuletin ja ilmankiertojärjestelmä sekä tulostuspäästä erillinen, sylinterimäinen värinsyöttöjärjestelmä. Tulostin on myös liitettävissä verkkoon Ethernet-yhteydellä.

PIXMA PRO-1 on saatavilla marraskuusta 2011 alkaen. Suositusvähittäishinta on 950 euroa.