PowerShot G3 X on Canonin suorituskykyisin superzoomilla varustettu kompaktikamera

PowerShot G3 X on Canonin suorituskykyisin superzoomilla varustettu kompaktikamera

Canon PowerShot G -sarjan uusin tulokas on suorituskykyinen PowerShot G3 X. Kyseessä on Canonin ensimmäinen superzoomilla varustettu kompaktikamera, jossa on 1,0 tuuman taustavalaistu CMOS-kenno. Kamera tuottaa huikean kuvanlaadun sekä still- että videokuvauksessa. Ensiluokkainen optiikka, monikäyttöinen 25x optinen zoom ja järjestelmäkameroista tutut käsisäädöt mahdollistavat laajojen näkymien ja etäällä olevien kohteiden kuvaamisen. PowerShot G3 X on ykkösvalinta etenkin luonto- ja urheilukuvaajille.PowerShot G3 X BK TOP

Superzoomilla ammattilaistasoisia kuvia

PowerShot G3 X on Canonin suorituskykyisin superzoomilla varustettu kompaktikamera. 1,0 tuuman taustavalaistu 20,2 megapikselin CMOS-kenno tuottaa yksityiskohtaiset ja väreiltään sävykkäät kuvat. 9-lamellisella himmentimellä varustettu objektiivi, jonka valovoima on f/2,8–5,6, mahdollistaa kauniin taustan pehmennyksen. Lisäksi 25x optinen zoom auttaa pääsemään lähelle kohdetta siten, että kuvanlaatu säilyy hyvänä.

PowerShot G3 X -kameran Canon DIGIC 6 -prosessori varmistaa nopean reagoinnin käyttäjän komentoihin. HS System -järjestelmän suurin ISO-herkkyys on 12 800, joten kuvista tulee laadukkaita ja yksityiskohtaisia myös haastavissa valaistusolosuhteissa. Jatkuvan kuvauksen nopeus 5,9 kuvaa sekunnissa ja nopea automaattitarkennus takaavat terävät kuvat vauhdikkaistakin tilanteista.

Elokuvaharrastajan työkalu

Full HD -videoiden säätömahdollisuudet vastaavat lähinnä ammattilaistasoisia videokameroita. Kuvataajuudeksi voidaan valita 24p–60p, ja lisäksi aukkoa, valotusaikaa ja ISO-herkkyyttä voidaan säätää käsin. Mikrofonin, kuulokeliitäntöjen ja laajennetun dynamiikan ansiosta ääni tallentuu selkeänä. HDMI-lähdön kautta videoita voidaan katsella ulkoisesta näytöstä jo kuvaamisen aikana. Älykäs kuvanvakain ja 5-suuntainen dynaaminen kuvanvakaintila varmistavat vakaat videot vaikkapa kävellessä tai auton kyydissä kuvattaessa.

Spontaania tai satunnaista kuvaamista varten kamerassa on lyhyiden videoiden kuvaustila, jolla voidaan taltioida 4, 5 tai 6 sekunnin mittaisia otoksia ja toistaa niitä halutulla tavalla. Tarinan kohokohdat -toiminto valitsee valokuvia ja videoita ihmisten, tapahtumien tai päivämäärien mukaan ja yhdistää ne lyhyeksi ja helposti jaettavaksi videoksi.

PowerShot G3 X

Järjestelmäkameroista tuttuja säätöjä

Pienikokoinen PowerShot G3 X ei tingi ominaisuuksista. Kamerassa on kääntyvä kosketusnäyttö, jossa on 1,62 miljoonan pisteen resoluutio. Näytön avulla näkymät voidaan rajata halutusta kuvakulmasta ja käyttää asetuksia ja kuvaustiloja EOS-kameroita muistuttavasta käyttöliittymästä. Objektiivin säätörenkaaseen voidaan määrittää monia eri toimintoja, esimerkiksi tarkennus. Täydet käsisäädöt, RAW-kuvaus ja pitkä aikavalotus lisäävät kuvausmahdollisuuksia entisestään. PowerShot G3 X -kamerassa on pöly- ja roiskesuojattu runko, joten kuvaaminen onnistuu huonollakin säällä. Järjestelmäkameroista tuttuun varusteluistiin voidaan kiinnittää suuriresoluutioinen elektroninen etsin tai Canon Speedlite -salamalaitteita.

Luovia ominaisuuksia ja monipuolisia liitäntöjä

Wi-Fi-yhteyden kautta tapahtuva etäkuvaus ja Camera Connect -sovellus mahdollistavat kuvaamisen myös epätavallisista kuvakulmista, sillä kameran tärkeimpiä toimintoja ja täysiä käsisäätöjä voidaan käyttää älylaitteelta. Kuvat voidaan jakaa dynaamisen NFC:n avulla helposti Canon Connect Station -tallennusasemaan tai älylaitteeseen. Lisäksi Image Sync -kuvasynkronoinnilla kaikki kuvat voidaan varmuuskopioida pilvipalveluihin

PowerShot G3 X -kameran tärkeimmät ominaisuudet

  • Suuri kenno ja 25x superzoom-objektiivi, jonka 35mm polttovälivastaavuus on 24mm – 600mm ja valovoima 2,8-5,6
  • Helppo kuvaaminen, yhdistäminen ja jakaminen
  • Edistykselliset videokuvausominaisuudet
  • Monipuoliset säädöt luovaan kuvaamiseen
  • Ammattimaista kuvaamista kaikissa tilanteissa

PowerShot G3 X on saatavilla heinäkuussa. Kameran svh on 995 euroa.