Canonilta uusi peilitön järjestelmäkamera EOS M10

Canonilta uusi peilitön järjestelmäkamera EOS M10

Canon julkistaa tänään pienikokoisen peilittömän EOS M10 -järjestelmäkameran. EOS M10 -kamerassa on Canonin edistyksellisin kuvaprosessori DIGIC 6, 18 megapikselin kenno ja CMOS AF II -hybridiautomaattitarkennus, jotka mahdollistavat nopean toiminnan ja erinomaisen kuvanlaadun sekä stillkuvauksessa että Full HD -videokuvauksessa.

EF-M 15–45 mm f/3,5–6,3 IS STM on uusi zoom-objektiivi EOS M10 -kameralle, ja sitä voidaan käyttää myös muissa EOS M -kameroissa. Kevyt ja kokoon vetäytyvä EF-M 15–45 mm f/3,5–6,3 IS STM on erinomainen matkakumppani.

Teräviä ja tarkkoja kuvia

EOS M10 -kameran DIGIC 6 -prosessori kerää runsaasti valoa kaikkiin pikseleihin ja vähentää kohinaa, joten sekä valo- että varjoalueet näkyvät kuvissa selkeinä. Lisäksi 18 megapikselin APS-C-kokoinen kenno tallentaa pienimmätkin yksityiskohdat ja värien vivahteet, joten kuvat ovat tarkkoja ja sävykkäitä niin tulostettuina kuin jaettuinakin.

CMOS AF II -hybridiautomaattitarkennuksen ja 49 pisteen tarkennusjärjestelmän ansiosta EOS M10 tarkentaa nopeasti ja tarkasti, mahdollistaa videokuvauksen jatkuvalla tarkennuksella ja tarjoaa monipuoliset rajausmahdollisuudet. EF-M 15–45 mm f/3,5–6,3 IS STM:n tai muiden yhteensopivien objektiivien kanssa käytettynä dynaaminen kuvanvakain korjaa kameran tärähtelyn vaikutuksia kuvaajan liikkuessa kuvaamisen aikana.

Helppokäyttöiset ja mukautettavat säädöt

EOS-järjestelmäkameroiden tapaan myös EOS M10:n käyttö on helppoa pelkistettyjen säätimien ja kosketusnäytön ansiosta. Mukautettavilla valikoilla kameran voi räätälöidä omien tarpeiden mukaiseksi. Creative Assist -tilassa myös aloittelevat kuvaajat osaavat käyttää kuvaussäätöjä, sillä useimmin vaihdettavat asetukset selitetään helppotajuisesti. Kokeneet kuvaajat voivat hyödyntää kameran etupuolelle sijoitettua valitsinta, jolla edistyneiden asetusten kuten aukon ja valotusajan käyttö on helppoa ja nopeaa.

Näyttöä voidaan kääntää 180 astetta, mikä mahdollistaa kuvaamisen myös hankalista kuvakulmista. Kun näyttö käännetään ääriasentoon, kamera siirtyy automaattisesti omakuvatilaan jossa selfie tallentuu mahdollisimman laadukkaana.

Helppo jakaa ja tallentaa

Wi-Fi-yhteydellä on helppo siirtää ja tallentaa kuvia ja videoita suoraan kamerasta pilvipalveluihin, kuten Canonin irista-palveluun. Dynaamisen NFC:n avulla kamera voidaan yhdistää älypuhelimeen yhdellä napautuksella, jonka jälkeen kuvat siirtyvät puhelimeen hetkessä. EOS Canon Camera Connect -sovellus mahdollistaa langattoman etäkuvauksen täysillä käsisäädöillä.

Monikäyttöisellä objektiivilla kuvaat sekä muotokuvia että maisemia

EF-M 15–45 mm f/3,5–6,3 IS STM on erinomainen kumppani EOS M10 -kameralle. Objektiivi painaa vain 130 grammaa, joten se on helppo ottaa mukaan minne vain. Monikäyttöinen 24–72 mm:n (35 mm:n kinofilmivastaavuus) polttoväli sopii mm. muotokuvien ja maisemien kuvaamiseen. Uutuusobjektiivissa on kolme asfääristä linssiä, jotka tuottavat erittäin selkeän ja tarkan kuvan, eikä kuvanlaadusta tarvitse tinkiä pienestä koosta huolimatta. 3,5 askeleen optinen kuvanvakain korjaa kameran tärähtelyn vaikutuksia ja huolehtii osaltaan hyvästä kuvanlaadusta. Videokuvaajille EF-M 15–45 mm f/3,5–6,3 IS STM -objektiivin STM-tekniikka varmistaa sulavan ja lähes äänettömän tarkennuksen kuvaamisen aikana.

EOS M10:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Peilitön järjestelmäkamera digitaalisen järjestelmäkameran suorituskyvyllä
  • Helppokäyttöiset ja luovat säädöt
  • Langaton yhteydenmuodostus, kuvaaminen ja jakaminen
  • Mahdollisuus kehittää luovuutta ja kuvaustaitoja
  • Videokuvaus yhtä helppoa kuin valokuvaus

EF-M 15–45 mm f/3,5–6,3 IS STM:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Monipuoliseen kuvaamiseen EOS M -kameroilla
  • Tyylikäs ja helppo kuljettaa kevyen ja kokoon vetäytyvän rakenteen ansiosta
  • Sulavien ja vakaiden videoiden helppo kuvaus
  • Optinen kuvanvakain varmistaa terävät ja tarkat kuvat
  • Nopea automaattitarkennus vauhdikkaiden tilanteiden kuvaamiseen

EOS M10 EF-M 15–45 mm f/3,5–6,3 IS STM KIT svh 529€, myynti alkaa marraskuussa.