Huippulaatua ja ammattitason säätöjä: Canon PowerShot G5 X ja PowerShot G9 X

Huippulaatua ja ammattitason säätöjä: Canon PowerShot G5 X ja PowerShot G9 X

Canon tuo arvostettuun PowerShot G -kamerasarjaan kaksi uutuutta. PowerShot G5 X – ja PowerShot G9 X -kameroissa on 1,0 tuuman taustavalaistu 20,2 megapikselin CMOS-kenno ja DIGIC 6 -prosessori, joiden tuloksena on huikea kuvanlaatu, poikkeuksellinen nopeus ja erinomainen suorituskyky.

PowerShot G5 X sopii valokuvauksen harrastajille, jotka haluavat digitaalisista järjestelmäkameroista tuttuja ammattilaistason säätöjä. PowerShot G9 X soveltuu niille, jotka tarvitsevat taskukokoisen kameran spontaanien tilanteiden luovaan kuvaamiseen.

EC395 FSL Flash up

Canon PowerShot G5 X

PowerShot G9 X BK FSL Flash up

Canon PowerShot G9

Laadukkaita kuvia taskukokoisella kameralla

PowerShot G5 X -kamerassa on 24 mm:n laajakulmainen ja erittäin valovoimainen (f/1,8–2,8) 4,2x zoom-objektiivi, jossa on 9-lamellinen himmenninaukko. Kameralla on helppo ottaa laadukkaita maisemakuvia tai muotokuvia, joissa on kauniisti pehmennetty tausta. PowerShot G9 X -kamerassa on 3x optisella zoomilla varustettu 28 mm:n laajakulmaobjektiivi, jonka valovoima on f/2–4,9. Sen avulla on mahdollista saada teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia myös liikkeellä oltaessa tai heikossa valaistuksessa.

Monipuolisia säätöjä ja ajatonta muotoilua

G-sarjalle ominaiseen tapaan PowerShot G5 X -kameran ominaisuudet ja asetukset ovat monipuolisia. Korkearesoluutioisen, keskellä olevan elektronisen OLED-etsimen ansiosta voit katsella näkymää ja käsitellä kameraa järjestelmäkameran tapaan, mikä parantaa käyttömukavuutta. Kääntyvän kosketusnäytön kautta voit kuvata haluamastasi kulmasta.

PowerShot G9 X tarjoaa kaikki ominaisuudet luovaan kuvaamiseen. Kamera on kevyt ja 25 prosenttia ohuempi kuin PowerShot G7 X, joten se soveltuu erinomaisesti paljon liikkuville valokuvaajille. Kamerassa on 3,0 tuuman korkearesoluutioinen kosketusnäyttö, jonka kautta asetusten ja toimintojen käyttö on helppoa. Molemmissa malleissa on objektiivin säätörengas, jolla voidaan kätevästi säätää useita toimintoja, kuten aukkoa ja valotusaikaa.

Vakaita videoita myös vauhdissa

PowerShot G5 X ja PowerShot G9 X sopivat myös videokuvaamiseen. Manuaalisessa videokuvaustilassa voi kuvata erittäin laadukkaita Full HD -videoita 60p-taajuudella. Aukon, valotusajan ja ISO-herkkyyden säädöt ovat käytettävissä koko ajan. 5-suuntainen dynaaminen kuvanvakain huolehtii siitä, että videoista tulee vakaita myös vauhdikkaassa liikkeessä kuvattaessa. Tarkennusta voi terävöittää entisestään manuaalisen tarkennuksen korostuksella. Kameralla voi myös luoda elokuvamaisia tarkennusajoja kosketusnäytön avulla ja räätälöidä videoita muuttuvalla kuvataajuudella.

Etäkuvausta ja luovia kuvaustiloja

PowerShot G5 X- ja PowerShot G9 X -kameroissa on useita luovia kuvaustiloja. Esimerkiksi tähtikuvaustilassa on helppo kuvata tähtien tuiketta ja liikettä, ja luova kuva -tilassa kamera lisää kuvaan retro-suodintehosteen automaattisesti laukaisinta painettaessa. Etäkuvaus Wi-Fi-yhteydellä mahdollistaa kameran tärkeimpien toimintojen käyttämisen älylaitteen välityksellä sekä luovien kuvausjärjestelyjen kokeilun. Wi-Fi-yhteydellä ja dynaamisella NFC-yhteydellä valokuvat ja videot on helppo siirtää älylaitteeseen ja jakaa suoraan sosiaaliseen mediaan. Voit myös varmuuskopioida kuvat irista-palvelun ja Google Driven kaltaisiin pilvipalveluihin suoraan kamerasta.

PowerShot G5 X:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Erinomainen kuvanlaatu ja digitaalista järjestelmäkameraa muistuttava käyttö
  • Helppo ja nopea jakaminen
  • Kätevästi käytettävät luovat säädöt
  • Laadukkaat Full HD -videot
  • Ammattilaistasoiset välineet luovaan kuvaukseen

PowerShot G9 X:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Ohut taskukokoinen kamera ja erinomainen kuvanlaatu
  • Helppo ja nopea jakaminen
  • Suunniteltu spontaaniin ja luovaan kuvaamiseen
  • Laadukkaat Full HD -videot
  • Helppokäyttöiset säädöt

PowerShot G5 X svh 779 €
PowerShot G9 X svh 499 €
Myynti alkaa marraskuussa.