Elokuvateatterilaatua kotivideoihin

Elokuvateatterilaatua kotivideoihin

Panasonic tuo 4K-videokamerat ja HD-videot jokaiseen kotiin uudella videokameramallistollaan. Uudet 4K- ja Full HD -videokamerat vievät kotiteatterielämyksen täysin uudelle laatutasolle.

Uudet videokameramallit HC-WX970, HC-VX870 ja HC-V770 kohentavat kotivideoiden kuvanlaatua entisestään. Ne ovat maailman ensimmäiset kuluttajakäyttöön valmistetut Full HD -videokamerat, joissa on HDR-kuvaustoiminto (High Dynamic Range). Wireless-toiminnolla varustetut kamerat on helppo yhdistää älypuhelimeen, tabletiin tai tietokoneeseen.

Twin Camera -toiminnolla voi kuvata kahta eri kuvaa samanaikaisesti. LCD-näytön kulmassa olevalla toisella kameralla kuvaaja voi halutessaan tallentaa itsensä kommentoimassa hauskoja ja tärkeitä hetkiä kuvatessaan niitä. Yksi video, kaksi kuvaa, ja hauskan kotivideon resepti on valmis.

Kameran avulla voit seurata lastasi älypuhelimen näytöltä kameran Baby Monitor -toiminnon avulla, joten erilliselle itkuhälyttimelle ei ole tarvetta. Älypuhelimen kautta lapselle voi myös puhua, ja puhelin ilmoittaa jos lapsi itkee, tai lastenhuoneesta kuuluu muita ylimääräisiä ääniä. Lisäksi kameran Ustream-toiminto mahdollistaa suoran videokuvan nettijakamisen.

 

Ominaisuustaulukko:

Ominaisuus HC-WX970 HC-VX870 HC-V770
4K-videotallennus ja 4K-valokuvatila x x
LEICA Dicomar –objektiivi x x
4K High Precision AF –teknologia x x
HDR (High Dynamic Range) -elokuvatoiminto x x x
Kehittynyt Twin Camera x
Langaton Twin Camera x x x
Optinen zoomi 20x 20x 20x
Level Shot -toiminto ja 5-akselinen kuvanvakain x x x

Panasonicin uudet videokamerat tulevat saataville helmikuussa. Ohjehinnat: HC-WX970 1199 euroa, HC-VZ870 999 euroa ja HC-V770 749 euroa.