Huipputehokas zoomaus uudella COOLPIX S9900:lla ja S7000:lla

Huipputehokas zoomaus uudella COOLPIX S9900:lla ja S7000:lla

Helsinki, 10.2.2015: Tänään julkistettiin kaksi uutta ja kompaktia erittäin tehokkaalla zoomilla varustettua Nikon COOLPIX -tuoteperheen kameraa: kääntyvällä näytöllä varustettu COOLPIX S9900 ja pienikokoinen S7000.

16 megapikselin COOLPIX S9900 helpottaa oman ainutlaatuisen näkökulman luontia. Tämän tehokkaan kameran suuri, kääntyvä nestekidenäyttö tukee kuvien luovaa rajausta, ja se tuo yksityiskohdat ja toiminnan lähelle 30-kertaisella optisella zoomilla, joka on laajennettavissa 60-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi1. Sisällöt voidaan jakaa välittömästi yhdysrakenteisen Wi-Fi2- ja NFC3-tuen ansiosta koskettamalla kameralla älylaitetta3, ja kuvauspaikat voidaan tallentaa yhdysrakenteisen GPS/GLONASS/QZSS-toiminnon avulla. Kamera mahdollistaa myös 30 paikan tallennuksen yhdysrakenteiselle maailmankartalle, Full HD -videoiden (1080/60p) kuvauksen ja ajastettujen elokuvien vaivattoman luonnin. Tilanvalitsin helpottaa kuvien valotustilojen (P/S/A/M) käyttöä.

S9900_BK_front34l_lo_w

16 megapikselin COOLPIX S7000 tekee perheenjäsenten ja ystävien kanssa vietetyistä ikimuistoisista hetkistä entistä vaikuttavampia. Tässä pienikokoisessa kamerassa on 20-kertainen optinen zoom, joka on laajennettavissa 40-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi1. Niiden avulla se pystyy ikuistamaan kaiken toiminnan sekä läheltä että kaukaa. Kamera soveltuu myös yhteydenpitoon: NFC3-tuen ansiosta sillä voi helposti jakaa kuvia koskettamalla älylaitetta3tai painamalla erillistä Wi-Fi2-painiketta. Full HD -videoiden (1080/60p) tallennus onnistuu yhdellä painikkeen painalluksella, ajastettujen elokuvien tekeminen on vaivatonta, ja Helppo panoraama -toiminnolla voidaan ottaa helposti näyttäviä matkakuvia.

S7000_BK_front34l_lo_w

Ines Bernardes, Nikon Europen COOLPIX-tuotteiden tuotepäällikkö, esitteli uudet COOLPIX-kamerat seuraavasti:

”Luovuutta ei koskaan ole ollut niin helppoa tuoda esiin kuin COOLPIX S9900:lla – kääntyvä näyttö mahdollistaa erilaisten kuvakulmien käytön ja helpottaa kuvaamista lapsen näkökulmasta tai väkijoukon yli, ja 60-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi1laajennettava 30-kertainen optinen zoom tuo yksityiskohdat aivan uudella tavalla esiin. Kuvat ja videot ovat erittäin laadukkaita, ja ne voidaan jakaa välittömästi erillisellä Wi-Fi2-painikkeella tai koskettamalla kameralla NFC-yhteensopivaa3älylaitetta. Yhdysrakenteinen GPS/GLONASS/QZSS-toiminto auttaa pitämään kirjaa kuvista paikkaan katsomatta, ja käsisäätöiset valotustilat tuovat kuviin lisää särmää mukauttamalla asetukset. Tämä on luovaa kuvausta parhaimmillaan.

Tyylikäs COOLPIX S7000 tarjoaa runsaasti tehoa pienessä koossa: 20-kertainen optinen zoom, joka on laajennettavissa 40-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi1, ikuistaa kaiken toiminnan tarkasti. Valokuvista voidaan siirtyä kauniisiin, vakaisiin Full HD -videoihin yhdellä painalluksella, tehokas tärinänvaimennustoiminto varmistaa aina kameran vakauden ja kuvien terävyyden, ja ajastettujen elokuvien tekeminen käy helposti. NFC3-tuen ansiosta kameralla voi helposti jakaa kuvia koskettamalla älylaitetta2tai painamalla erillistä Wi-Fi2-painiketta. Kuvaaminen onnistuu kaikissa tilanteissa, ja hauskat hetket voidaan jakaa heti.”

Epätavallisia kuvakulmia, hämmästyttäviä yksityiskohtia

COOLPIX S9900:n suuri 7,5 cm:n (3,0 tuuman) kääntyvä nestekidenäyttö soveltuu ihanteellisesti luovaan rajaukseen, sillä se helpottaa kuvaamista tapahtumissa väkijoukon yli tai matalista kuvakulmista vaikuttavien eläinkuvien ottamiseksi. Tehokas 30-kertainen optinen zoom, joka on laajennettavissa 60-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi1, tuo aivan uudenlaisia yksityiskohtia esiin, ja se helpottaa myös kaukana tapahtuvan toiminnan ikuistamista.

Pienikokoinen COOLPIX S7000 on suurella 7,5 cm:n (3,0 tuuman) nestekidenäytöllä varustettu, helposti mukana kulkeva kamera, jolla kuvan voi rajata helposti myös kirkkaassa auringonvalossa tai heikossa valaistuksessa. Sen 20-kertainen optinen zoom, joka on laajennettavissa 40-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi1, soveltuu ihanteellisesti sekä kasvonilmeiden että etäisten tapahtumien kuvaamiseen.

Nopea kuvaus, suora jakaminen

COOLPIX S9900:lla yksikään hetki ei jää ikuistamatta, sillä kameralla voi siirtyä valokuvien ottamisesta vakaiden Full HD -videoiden kuvaamiseen (1080/60p) yhdellä painalluksella. Nopea automaattitarkennus helpottaa kohteiden kuvaamista. Komentokiekko nopeuttaa tärkeimpien asetusten käyttöä, ja jakaminen käy erillisen Wi-Fi2-painikkeen ja NFC3-tuen ansiosta hetkessä koskettamalla kameralla älylaitetta3.

COOLPIX S9900 myynti alkaa 26.2.2015 suositushintaan 389 EUR.

COOLPIX S7000 myynti alkaa 26.2.2015 suositushintaan 235 EUR.

Yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista – S9900

 • 30-kertaisella optisella zoomilla varustettu NIKKOR-objektiivi: 30-kertainen optinen zoom, joka on laajennettavissa 60-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi1, tallentaa kaiken toiminnan yksityiskohtaisesti.
 • Yhdysrakenteinen Wi-Fi- ja NFC-tuki: Kuvien jakaminen käy helposti yhden kosketuksen Wi-Fi2-painikkeella tai koskettamalla NFC-yhteensopivalla3 kameralla älylaitetta3.
 • Yhdysrakenteinen GPS/GLONASS/QZSS: GPS/GLONASS/QZSS-satelliittiseuranta antaa kuvattaessa nopeasti tarkkoja sijaintitietoja.
 • Kääntyvä TFT-nestekidenäyttö: Suuri 7,5 cm:n (3,0 tuuman), 921 000 pisteen näyttö helpottaa kuvien ottamista ja videoiden kuvaamista väkijoukon yli ja matalista kuvakulmista.
 • Tehokas tärinänvaimennustoiminto: Parantaa kuvien tarkkuutta korjaamalla kameran tärähtämisen vaikutusta toiminnan kuvauksen aikana jopa täydellä zoomaussuhteella kuvattaessa.
 • Ajastettu elokuva: Kuvattavan näkymän valitsemisen jälkeen kamera luo automaattisesti 10 sekunnin ajastetun elokuvan tietyin väliajoin otetuista valokuvista.

Yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista – S7000

 • Yhdysrakenteinen Wi-Fi- ja NFC-tuki: Laadukkaita kuvia voidaan jakaa yhden kosketuksen Wi-Fi2-painikkeella tai NFC3-tekniikalla koskettamalla kameralla älylaitetta.
 • 20-kertaisella optisella zoomilla varustettu NIKKOR-objektiivi: 40-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi1 laajennettavalla 20-kertaisella optisella zoomilla voi tallentaa hauskoja kasvonilmeitä ja etäisiä tapahtumia.
 • Taustavalaistu 16 megapikselin CMOS-kuvakenno: Erittäin herkkä kuvakenno takaa erinomaisen suorituskyvyn ja tuottaa kauniin yksityiskohtaisia ja vähäkohinaisia kuvia.
 • Helppo panoraama 360o/180o: Kallistamalla kameraa pystyasennossa tai panoroimalla vaaka-asennossa voi ottaa uskomattomia panoraamakuvia.
 • Tehokas tärinänvaimennustoiminto: 4-akselinen tärinänvaimennus korjaa kameran tärähtämisen vaikutusta ja takaa kuvien tarkkuuden jopa täydellä zoomaussuhteella kuvattaessa.
 • Full HD -videot: Tärkeät hetket voidaan tallentaa välittömästi Full HD -tarkkuudella yhden kosketuksen elokuvan tallennuspainikkeella, ja otosta voidaan myös muokata toiston aikana tarpeettoman videoaineiston poistamiseksi.

1Dynamic Fine Zoomin suurennussuhde lasketaan optisen zoomin suurimmasta laajakulma-asennosta.

2Vaatii Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamisen älylaitteeseen (yhteensopiva iOS- ja AndroidTM-laitteiden kanssa).

3Near Field Communication (NFC) toimii yhteensopivien AndroidTM(Android 4.0 tai uudempi)
-älypuhelinten ja -tablettien kanssa. Edellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä.