Helppoja kuvausohjelmia tai luovia ominaisuuksia: Canon EOS 750D ja EOS 760D

Helppoja kuvausohjelmia tai luovia ominaisuuksia: Canon EOS 750D ja EOS 760D

Canon EOS –järjestelmäkameroiden mallivalikoima täydentyy EOS 760D- ja EOS 750D -malleilla. EOS 750D on ihanteellinen valinta kuvaajalle, joka haluaa laadukkaita valokuvia ja Full HD -videoita lähinnä automaattisten kuvausohjelmien avulla. EOS 760D sen sijaan sopii kuvaajalle, joka arvostaa luovia ominaisuuksia ja käsisäätöjä.

EOS 760D_DesignCut_WhiteBackground_18-135mm IS STM_EUR

Tallenna nopeatkin tilanteet myös heikossa valaistuksessa

Molemmilla kameroilla on helppo kuvata tärkeät tilanteet niiden ansaitsemalla korkealla laadulla. Tehokas 24,2 megapikselin uusi kenno ja Canonin DIGIC 6 -prosessori varmistavat sävykkäät, terävät ja tarkat kuvat. ISO-herkkyysalueen 100–12 800 ansiosta EOS 760D ja EOS 750D tuottavat selkeitä otoksia kaikenlaisessa valaistuksessa. Lisäksi välkkymisentunnistustekniikka, jota käytettiin ensimmäisen kerran EOS 7D Mark II -kamerassa, varmistaa tasaisen valotuksen keinovalaistuksessa kuvattaessa.

Jatkuvan kuvauksen nopeus on 5 kuvaa sekunnissa, joten sekunnin murto-osan kestävä tilannekin saadaan aina talteen. EOS 760D- ja EOS 750D -kameroissa on tehokas 19 ristikkäistyyppisen pisteen automaattitarkennusjärjestelmä, joka tuottaa neulanterävän tarkennuksen.

Laadukkaita videoita helposti

Laadukkaat Full HD -videot on helppo jakaa verkossa MP4-muodossa. Edistyksellinen Hybrid CMOS AF III -tekniikka pitää kohteet aina tarkennettuna ja mahdollistaa tarkennuksen seurannan ja vaihdon kohteesta toiseen. Yhteensopivilla STM-objektiiveilla tarkennus tapahtuu poikkeuksellisen tarkasti ja nopeasti ja lähes äänettömästi. EOS 760D sisältää myös aloitteleville videokuvaajille runsaasti luovia kuvaustiloja, joilla on helppo luoda persoonallisia videoita. HDR-tilan avulla voi kuvata videoita, joissa sekä varjo- että valoalueiden yksityiskohdat erottuvat selvästi. Miniatyyritehoste puolestaan jäljittelee perspektiivinkorjausobjektiivin tuottamaa tehostetta.

EOS 760D_Ambient_2_LCD

Luovia säätöjä kätevästi

Pienikokoisissa kameroissa on ergonominen otekahva ja kääntyvä LCD-näyttö, jotka helpottavat käsittelyä kaikissa tilanteissa. Täysien käsisäätöjen ansiosta kuvaaja voi tehdä itse luovia valintoja. EOS 760D -kamerassa on edistyneemmistä EOS-malleista tuttuja ominaisuuksia, kuten takasivun pikavalitsin, yläsivun LCD-näyttö sekä älykäs etsin, joiden avulla sekä asetuksia että kuvia on nopea ja vaivaton tarkastella.

Molempien kameroiden automaattiset kuvausohjelmat varmistavat laadukkaat kuvat joka kerta. Yksilöllisiä kuvia varten on kosolti helppokäyttöisiä yhdellä painalluksella käyttöön otettavia kuvaustiloja ja luovia suotimia.

Kuvat jakoon ystäville ja laitteisiin

Wi-Fi- ja NFC-yhteyden ansiosta kuvat on nopea ja helppo jakaa muiden nähtäväksi tai eri laitteisiin. Kuvia voidaan jakaa sosiaaliseen mediaan tai tallentaa Wi-Fi-yhteyttä käyttäen suoraan pilvipalveluihin, kuten Canonin irista-kuvanhallintapalveluun. Myös Canon Connect Station -tallennusasemaan tai yhteensopivaan älylaitteeseen on helppo muodostaa NFC-yhteys kuvien tallennusta ja tarkastelua varten.

EOS 760D:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Monipuolinen digitaalinen järjestelmäkamera kuvaustaitojen nostamiseksi seuraavalle tasolle
  • Kauniita valokuvia ja elokuvamaisia videoita helposti
  • Helppo kameran hallinta kuvaamisen aikana
  • Wi-Fi ja NFC helppoon yhteydenmuodostukseen ja jakamiseen
  • Edistykselliset säädöt ja kuvaustilat luovaan kuvaamiseen

EOS 750D:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Kuvaaminen uudelle tasolle
  • Laadukkaita ja tarkkoja kuvia kaikista tilanteista
  • Valokuvia ja elokuvamaisia videoita helposti
  • Helppo yhteydenmuodostus kuvien jakamista varten

EOS 750D tulee myyntiin toukokuussa, EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II KIT svh on 799 euroa.
EOS 760D tulee myyntiin toukokuussa, rungon svh on 750 euroa.