Luottokorttia pienempi digipokkari – Samsung ST30

Samsung on julkistanut ST30 minikameran. Se on pienempi kuin luottokortti, mutta muistuttaa suorituskyvyltään perinteisen kokoisia kompaktidigikameroita.

Samsung ST30 on suunnattu niille, jotka haluavat helposti mukana kulkevan kameran ottaakseen laadukkaita tilannekuvia. Kokonsa ansiosta kamera mahtuu pienimpiinkin käsilaukkuihin tai taskuun, ja se kulkee vaivattomasti mukana matkassa. Värivaihtoehtoja on viisi: hopea, musta, violetti, vaaleanpunainen ja limen vihreä.

 

Älykäs automatiikka

ST30:ssa on myös alykkäitä toimintoja. Siinä on esimerkiksi toiminto, joka havaitessaan silmien räpyttelyä, ottaa automaattisesti kaksi lisäkuvaa. Kamerassa on myös hymyntunnistus. Smart Auto -toiminto valitsee automaattisesti optimaaliset kuvausasetukset ja varmistaa kohteentunnistuksella, että saadaan onnistunut kuva riippumatta siitä, missä kuvataan.

Teknisiä tietoja: Mitat 82x52x17 mm, 2,4 tuuman näyttö ja sisäänrakennettu salamavalo. Tarkkuus 10,1 megapikseliä, 3 x optinen zoom-objektiivi ja 28 mm laajakuvaobjektiivi. Tallentaa videokuvaa VGA-tarkkuudella. Kuvanvakain, kasvojentunnistus/ räpyttelytunnistus/ hymyntunnistus. ST30 tulee myyntiin maaliskuussa ja sen suositushinta on 110 euroa.