NIKON JULKISTAA KAKSI UUTTA 18–55 MM:N DX-ZOOM-OBJEKTIIVIA JOKAPÄIVÄISEEN VALOKUVAUKSEEN

NIKON JULKISTAA KAKSI UUTTA 18–55 MM:N DX-ZOOM-OBJEKTIIVIA JOKAPÄIVÄISEEN VALOKUVAUKSEEN

Helsinki, Suomi, 5. tammikuuta 2016: Nikon päivittää NIKKOR-objektiivien malliston kahdella uudella DX-koon zoom-objektiivilla, joilla voi ottaa valokuvia ja kuvata videoita arjen tilanteista. Pienen koon ja laajakulmasta normaaliin ulottuvan zoomausalueen ansiosta AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR ja AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G ovat erinomaisia yleisobjektiiveja Nikonin perustason digitaalisia järjestelmäkameroita käyttäville valokuvaajille.

Olipa kyse kaupunkinäkymistä, maisemista, muotokuvista tai perhetapahtumista, nämä monipuoliset objektiivit mahdollistavat arkipäivän tilanteiden uskollisen ikuistamisen. Molemmat objektiivit kattavat 18–55 mm:n suositun polttovälialueen, ja niiden suurin aukko on f/3,5–5,6. Ne ovat myös kaksi ensimmäistä NIKKOR-objektiivia, joissa käytetään Nikonin uutta, nopeasti tarkentavaa ja videoiden kuvaamiseen ihanteellisesti sopivaa pulssimoottoria. AF-P DX NIKKOR 18–55mm VR -objektiivissa hyödynnetään Nikonin tärinänvaimennustekniikkaa, joka takaa kuvien selkeyden ja terävyyden etenkin huonoissa valaistusolosuhteissa. Molemmissa objektiiveissa on myös sisäänvedettävä objektiivimekanismi, joka helpottaa kuljettamista. Näiden 18–55 mm:n suorituskykyisten objektiivien ansiosta digitaalisen järjestelmäkameran käyttöä opettelevat valokuvaajat voivat nauttia erinomaisesta kuvanlaadusta, monipuolisuudesta ja edullisesta hinnasta (etenkin silloin, kun objektiivit hankitaan osana pakettia).

Nikon Europen objektiiveista, lisävarusteista ja ohjelmistoista vastaava tuotepäällikkö Zurab Kiknadze toteaa: ”Olemme iloisia, että saamme esitellä nämä kaksi uutta mallia, jotka täydentävät Nikonin 18–55 mm:n objektiivimallistoa. Molemmat objektiivit jatkavat perinnettämme, jonka tavoitteena on varmistaa, että Nikonin DSLR-järjestelmien uudet käyttäjät saavat parhaan mahdollisen ensivaikutelman NIKKOR-objektiiveista. Olemme yksinkertaistaneet objektiivin rakennetta vähentääksemme painoa ja helpottaaksemme objektiivin kuljettamista, mutta tärkein muutos on kuitenkin objektiiviin lisätty Nikonin pulssimoottori: automaattitarkennus on nyt entistä nopeampi ja hiljaisempi. Käytettiinpä näitä 18–55 mm:n objektiiveja videoiden kuvaamiseen tai kuvien ottamiseen, käyttäjä voi nauttia erinomaisesta kuvanlaadusta sekä erinomaisesta käyttömukavuudesta ja luotettavuudesta suoraan paketista.”

UUSI PULSSIMOOTTORI – TASAINEN JA NOPEA AUTOMAATTITARKENNUS

Nikonin uuden pulssimoottorin ansiosta nämä uudet objektiivit tarkentavat hiljaa ja ovat verrattoman nopeita. Kuvan ottamista varten lähennettäessä kohteet tarkennetaan välittömästi ja äärettömän tarkasti. Videoaineistoa kuvattaessa moottori mahdollistaa tarkennuksen tasaisen siirtämisen kohteesta toiseen lähes äänettömästi. Objektiivin tarkennuksesta johtuvat pienet, mutta kuuluvat äänet eivät pääse pilaamaan kuvattua videoaineistoa.

YKSINKERTAISTETTU HALLINTA, ERINOMAINEN KANNETTAVUUS

Nämä 18–55 mm:n NIKKOR-objektiivit on suunniteltu vasta-alkajille kuvaamisen helpottamista ajatellen, joten ne soveltuvat kaikille digitaalisella järjestelmäkameralla kuvaamista aloitteleville käyttäjille. Pieni ja kevyt rakenne helpottaa molempien objektiivien käsittelyä. Nämä ovat myös ensimmäiset Nikonin objektiivit, joissa käyttäjät voivat vaihtaa automaattitarkennuksen ja käsitarkennuksen välillä sekä ottaa tärinänvaimennustoiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä kameran valikossa.* Koska objektiivin rungossa ei ole kytkimiä, asetuksia ei voi muuttaa vahingossa kuvaa otettaessa. AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR -objektiivin runko painaa vain 205 g, kun taas AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G -objektiivin paino on 195 g. Molemmat objektiivit vetäytyvät sisään, kun ne eivät ole käytössä, joten ne on erittäin helppo pakata laukkuun tai pitää pitkällä viikonloppuretkellä kiinnitettynä kameraan.

LAADUKKAAT NIKON-KUVAT

Nämä objektiivit on suunniteltu hyödyntämään Nikonin DX-koon digitaalisen järjestelmäkameran suurta kuvapistemäärää ja kehittynyttä kuvakennoa. Molemmissa objektiiveissa on kaksi asfääristä linssielementtiä, jotka vähentävät pallopoikkeamaa ja muita vääristymiä sekä mahdollistavat väreiltään eloisien, kontrastiltaan erinomaisten ja yksityiskohdiltaan terävien laadukkaiden kuvien ottamisen ja videoiden kuvaamisen.

AF-P DX NIKKOR 18–55mm VR -objektiivin hinta on 269 € ja AF-P DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G hinta 209 €

* Toimii vain yhteensopivissa kameroissa: D5500/D5300/D3300. Yhteensopivat kamerat voivat vaatia laiteohjelmistopäivityksen.