Samsungin täydellinen kamerapuhelin – Galaxy K zoom

Galaxy K zoom on huippuälypuhelin ja 10-kertaisella optisella zoomilla varustettu kompaktikamera samassa paketissa.

Helsinki 29. huhtikuuta 2014 – Samsung esittelee uusimman kamerapuhelimensa, Galaxy K zoomin. Tyylikkäässä ja helppokäyttöisessä älypuhelimessa on zoomkompaktikameran optiikka ( 24-240mm ) ja kuvakenno joiden avulla käyttäjä taltioi elämän tärkeimmät hetket tavalla joihin normaalin puhelimen kamera ei pysty.

– Galaxy K zoom on osoitus Samsungin jatkuvasta halusta luoda laitteita erilaisille käyttäjille.
Älypuhelinuutuus on suunniteltu kuvausharrastajille, jotka haluavat parhaat älypuhelinominaisuudet kameraominaisuuksista ja optisesta suorituskyvystä tinkimättä, toteaa telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

galaxy-k-zoom_electric-blue_03

Galaxy K zoomissa on edistykselliset valokuvausominaisuudet puristettuna äärimmäisen pieneen tilaan ja sillä täydellisten hetkien taltiointi onnistuu vaivatta. Puhelin on ergonomisesti suunniteltu. Se istuu mukavasti käteen ja sujahtaa vaivatta taskuun. Siinä on ulostyöntyvä zoom-objektiivi, joka pystyy peräti 10-kertaiseen optiseen suurennokseen ( 24-240mm ). Pitkällä polttovälillä otetut muotokuvat saavat pääkohteen näyttämään luonnolliselta ja terävältä, taustan toistuessa kauniin epäterävänä. Optinen zoom pitää kuvanlaadun erittäin korkeana, eikä otetusta ruudusta tarvitse tehdä enää kuvaa huonontavia osasuurennoksia. Lisäksi siinä on myös kunnollinen laajakulma ( 24mm ), joka auttaa kuvaajaa ahtaissa paikoissa. Laitteessa on erittäin tarkka 20,7 megapikselin BSI CMOS-kenno, joka kaappaa tärkeimmät hetket talteen jopa hämärissä valaistusolosuhteissa. Kamera on varustettu optisella kuvanvakaimella, joka huolehtii siitä, että otetut kuvat ovat teräviä myös niukemmassa valossa ja kun kuvattaessa käytetään pidempää polttoväliä. Kamera tallentaa lisäksi tarkkaa FullHD-videokuvaa. Lisävaloa vaativia hetkiä varten puhelimessa on tehokas Xenon-salama.

Galaxy K zoomissa on monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät sillä otetuista kuvista priimaa. AF/AE-separation toiminto varmistaa täydellisen tarkkuuden ja valotasapainon olosuhteista riippumatta. Seuraavan sukupolven ProSuggest-toiminnossa on mukana viisi erilaista suodatustilaa ja Selfie Alarm -toiminto helpottaa ajoitettujen omakuvien ottamista. Object Track -toiminto varmistaa, että liikkuvatkin kuvauskohteet pysyvät terävinä. Kamerassa on myös käsisäädot sekä HDR vaativammalle kuvaajalle.

Kameraominaisuuksien lisäksi Galaxy K zoomissa on uusimman Galaxy S -sukupolven älypuhelinominaisuudet mukaan lukien Ultra Power Saving -toiminto, joka tekee näytöstä mustavalkoisen ja sammuttaa kaikki tarpeettomat toiminnot, jotta akku ei pääse loppumaan kesken. Mukana on myös kattavat S Health 3.0 -ominaisuudet, jotka auttavat käyttäjää tuntemaan oman kehonsa paremmin. Pro Studio -työkaluilla onnistuu näppärästi kuvien ja videoiden käsittely. Nyt sinulla on mukanasi kompaktissa paketissa aina kaksi laitetta samaan aikaan, älypuhelin ja oikea zoomkompaktikamera.

Tekniset: Samsung Galaxy K zoomissa on Hexa core -suoritin (1.3GHz Quad-Core + 1.7GHz Dual-Core Processor) ja 4,8 tuuman HD Super AMOLED-näyttö (1280 x 720). Käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.4 (Kitkat). Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat BT 4.0 BLE, WiFi: 802.11 a/b/g/n 2.4+5GHz, HT40, USB 2.0, NFC. Laitteessa on 2 GB:n RAM-muisti ja 8GB:n tallennuskapasiteetti* ja tuki MicroSD-korteille 32 GB asti. Mitat: 137.5 x 70.8 x 16.6 (20.2) mm, paino: 200g. Akku 2,430mAh. Galaxy K zoom on kaupoissa kesäkuussa ja sen suositushinta on 529 euroa.

*Vapaana oleva muisti voi olla ilmoitettua pienempi järjestelmätiedostojen johdosta.

galaxy-k-zoom_electric-blue_07

galaxy-k-zoom_electric-blue_06