Sonyn uusi Handycam® taltioi elämän yksityiskohdat 4K -tarkkuudella 

Sonyn uusi Handycam® taltioi elämän yksityiskohdat 4K -tarkkuudella 

Sony Handycam® FDR-AXP33

Sony Handycam® FDR-AXP33

 

 • Ensimmäinen 4K-videokamera, jossa on Balanced Optical SteadyShot™ -kuvanvakain
 • Uusi FDR-AXP33 on noin 30 % pienempi ja 20 % kevyempi kuin jo markkinoilla oleva 4K-videokameramalliii
 • 4K 100 Mbps korkean bittinopeuden tallennus takaa kaikkien aikojen parhaan 4K-materiaalin
 • Uudet ammattitason ominaisuudet tuovat lisäjoustavuutta kuvaukseen
 • Nauti 4K-materiaalista Full HD -televisiolla Super-sampled Full HD -toisto- ja Trimming Playback -toiminnoilla
 • Kahdessa HD-kamerassa löytyvät SteadyShot-kuvanvakain ja XAVC S -tallennusformaatti takaavat vakaan ja korkean kuvanlaadun
 • Uusia tapoja nauttia hetkestä Highlight Movie Maker, Live Streaming ja Multi Camera Control -toiminnoilla
 • Kiinteä projektori (FDR-AXP33) tehokkaalla 50 lumenin kirkkaudella

Tämän nähtyä ei tyydy vähempään. Tämän vuoden Handycam-videokameratuoteperhe taltioi tunteet ja jännityksen jokaisesta hetkestä vivahteikkaassa 4K-muodossa

Jokainen yksityiskohta talteen 4K Handycam® -videokameralla

Sonyn vuoden 2015 videokamerauutuuksien lippulaivamalli Handycam FDR-AXP33 tuo 4K-tekniikan silmät avaavan todenmukaisuuden entistä laajemmalle yleisölle.

Kun 4K Ultra-HD -televisioiden myynti kasvaa voimakkaasti maailmanlaajuisesti, kuluttajat haluavat tuottaa niihin myös omaa upeaa sisältöä. Handycam mahdollistaa kaikkien henkilökohtaisten muistojen tallentamisen 4K-laadussa aina perheen illanvietoista onnellisiin lomapäiviin.

FDR-AXP33 on noin 30 % pienempi ja 20% kevyempi kuin nykyinen jo myynnissä oleva FDR-AX100-malli, ja levittää näin 4K-tekniikan vetovoimaa yhä laajemmalle yleisölle ennennäkemättömällä kuvantamisteholla mukavasti käteen sopivassa muodossa. Malli on Sonyn ensimmäinen 4K-videokamera, jossa on Balanced Optical SteadyShot (B.O.S.S.) -kuvanvakain. Tämä takaa tyydyttävän terävän kuvanlaadun käsivaralla kuvattaessa. Tämä tehokas kuvanvakautusjärjestelmä tekee 4K-videosta poikkeuksellisen tasalaatuisen ja vakaan, kuvasipa sitten laajakulmalla tai teleobjektiivilla. Katsoja nauttii ammattitasoisen vakaasta kuvamateriaalista – vaikka kuvaisi kävellen ja zoomaten tiukkoja lähikuvia, jolloin tärähtäneet kuvat voivat olla iso ongelma.

Kuten kaikki Sonyn tämän vuoden 4K-videokamerat, FDR-AXP33 tallentaa käyttämällä tehokasta XAVC S –tallennusformaattia tuottaen säväyttävää 4K-materiaalia, jota on helppo tallentaa, muokata ja jakaa. Laatutietoiset videokuvaajat voivat tallentaa materiaalia erittäin korkealla 100Mbpsiiibittinopeudella. Näin kuvaten joka kuvassa on enemmän tietoa, jonka ansiosta 4K-kuvamateriaali näyttää entistäkin selkeämmältä ja terävämmältä – jopa kuvatessa herkkiä mutta muuntuvia liikkuvia kohteita kuten puutarhaletkusta roiskuvaa vettä.

Sonyn videotuotannon pitkät perinteet näkyvät selkeästi 4K Handycamissa: FDR-AXP33-malli tarjoaa ammattilaistyyliset hienosäädöt sisältäen myös käsisäätörenkaan ja -painikkeen, johon voidaan asettaa toimintoja kuten zoom, tarkennus ja valotus. FDR-AXP33 tarjoaa lisäksi ISO-yhteensopivan Multi Interface -varustekengän, johon sopii erilaisia lisäosia ja joka laajentaa videokuvaajan luovia mahdollisuuksia.

Kohtausten sommittelu on ilo jopa auringonpaisteisina päivinä uudistetulla korkean suorituskyvyn elektronisella etsimellä (EVF), joka näyttää kolme kertaa enemmän yksityiskohtia edeltäviin malleihin verrattunaiv. Mukana on myös kirkas ja upea 3,0 tuumaa leveä Xtra Fine LCD WhiteMagicTM -näyttö, jonka avulla käyttäjät voivat nähdä pienimmätkin yksityiskohdat ja sävyt ruudulla kaikentyyppisissä kuvausolosuhteissa, kuten ulkona kirkkaassa auringonvalossa kuvamateriaalia tarkistettaessa ja kameran asetuksia säätäessä.

Kuvaamisen jälkeen FDR-AXP33-videokameran voi kytkeä 4K-televisioon mukana olevalla HDMI-kaapelilla ja elää uudelleen hienot hetket eläväisillä yksityiskohdilla ja väreillä kyllästettynä. Voit myös nauttia upeista tuotoksista kytkemällä videokameran mihin tahansa Full HD -televisioon. Jokaisen 4K-kuvan sisällään pitämä valtava määrä tietoa muunnetaan automaattisesti sopivaksi super-sampled Full HD -toisto-ominaisuudella.

Ylimääräisenä hienoutena, Handycam FDR-AXP33 voi ”trimmata” 4K-kuvia, rajata taustoja ja suurentaa valittua osaa näkymästä täyttämällä näytön Full HD -laadulla. Trimmauskokoa kokoa voi muuttaa käyttämällä zoomin vipua tai näytön kuvaketta ja saada aikaan kauniisti sommiteltua jälkeäv.

Lisää uusia tapoja käyttää ja jakaa muistoja

Sonyn Full HD -videokameramallisto saa myös runsaasti jännittäviä parannuksia, jotka auttavat nauttimaan hetkestä täysillä. Kolme uutta mallia – HDR-PJ620, PJ410 ja CX405 – tarjoavat loistavan HD-tallennuslaadun ja kuvanvakautusteknologioita jokaiselle käyttäjälle.

Vakiona kaikissa Handycam-malleissa löytyvän Higlight Movie Makerin avulla voi luoda ja jakaa upeita lyhytelokuvia siirtymätehosteilla ja taustamusiikilla varustettuna ilman sen erityisempiä editointitaitoja. Handycam valitsee ja kokoaa parhaat otoksesi, kuten hymyt ja merkatut kohokohdat jaettavaksi ystäville ja perheelle YouTubessa tai Facebookissa. Koska tiedot tallennetaan MP4-muodossa, on videoita helppo jakaa sosiaalisen median kautta.

Jokainen huoneessa voi nauttia editoiduista kohokohdista Handycam-malleilla, joissa on sisäänrakennettu projektori – nyt voimakkaalla 50 lumenin kirkkaudella (FDR-AXP33).

Useimmissa uusimmissa malleissa löytyvä Multi Camera ControlVI -toiminto tarjoaa jännittäviä uusia luovia mahdollisuuksia, joiden avulla voi ohjata useampia yhteensopivia kameroitaVII samanaikaisesti käyttäen avaintoimintoja kuten käynnistä/pysäytä tallennus, zoomaus, still-kuvien suljin sekä muita standardiasetuksia. Käytettäessä ActionCam-kameroita tai Lens-style-kameroitaviii, käyttäjä voi ohjata jopa viittä kameraa samanaikaisesti.

Kun mukaan laskee vielä lisävarusteena löytyvän VCT-CSix-varustekengän, voi Handycamin yläpuolelle asettaa vielä toisen kameran. Kamerakokonaisuuden voi asettaa taltioimaan sama näkymä laaja- ja telekulmista kun samalla itse voi liikkua vapaasti.

Kuvauksen jälkeen on helppo yhdistää kuvamateriaalia jokaisesta kamerasta käyttäen PlayMemories Home -palvelua, joka luo dynaamisen montaasin tuomalla esille jokaisen näkökulman samanaikaisesti.

Uusissa malleissa löytyvällä Live Streamingx -toiminnolla voit lähettää HD-videomateriaalia ja ääntä Handycamista langattoman tukiaseman kautta. Syntymäpäiväjuhlat tai koulukonsertit voi lähettää suoratoistona netin kautta ystävien ja perheen iloksi suorina lähetyksinä.

XAVC S 50Mbpsxi korkean bittinopeuden tallennus ja kehittynyt kuvanvakain – joko Balanced Optical SteadyShot tai Optical SteadyShot with Intelligent Active mode ovat tarjolla koko 2015 Handycam -mallistossa, varmistaen erittäin yksityiskohtaiset ja terävät kuvat. Perhekuvaukseenkin sopivan erittäin laajakulmaisen 26.8 mm tallennuksen ansiosta voidaan kuvata kaunista kuvamateriaalia lomilta, retkiltä ja arjesta.

Sonyn uuden Handycam-valikoiman 4K ja Full HD -videokamerat ovat ennakkotilattavissa osoitteessa www.sony.co.uk. Mallit tulevat yleisesti myyntiin Euroopassa helmikuussa 2015.

Handycam-malliston suositushinnat ovat:

 • HDR-CX240EB n. 230 euroa
 • HDR-CX405B n. 260 euroa
 • HDR-PJ410B n. 400 euroa
 • HDR-PJ620B n. 570 euroa
 • HDR-PJ810EB n. 840 euroa
 • FDR-AXP33EB n. 1360 euroa