Syysteemainen valokuvauskilpailu

Muistikorttien ja -tikkujen valmistaja Kingston järjestää kaikki EU-maat kattavan avoimen harrastajavalokuvauskilpailun ”Autumn” eli ”Syksy” aikavälillä 15.9.-15.11.

Yhtiö kutsuu kaikkia syksyn ystäviä tai sen eri ilmentymistä – ruskan vivahteikkaasta väriloistosta, sateen ropinasta, metsän antimista ja iltojen hämystä – inspiraatiotaan ammentavia harrastajakuvaajia lähettämään YHDEN tuoreen, aiemmin julkaisemattoman näkemyksensä teemasta kilpailun Internet-portaaliinwww.rememberkingston.com/autumn. Koolle kutsuttu raati valitsee marraskuussa töistä kolme (3) voittajaa, joista kukin saa palkinnoksi helppokäyttöisen 12 megapikselin Nikon COOLPIX L22 -digitaalikameran ja Kingston 4GB SDHC-muistikortin. (palkinnon arvo syyskuussa noin 110 euroa).

Voittajia valitessaan raati kiinnittää huomiota teosten kolmeen osa-alueeseen: aiheen tulkintaan, omaperäisyyteen sekä kompositioon eli ehjän kokonaisuuden muodostavaan sommitteluun. Kuvia on lupa digitaalisesti muokata vain niissä mahdollisesti esiintyvien naarmujen, pölyn tai läiskien poistamisen osalta, mutta efektien lisääminen tai muu kuvankäsittely ei ole sallittua.

Kilpailun järjestäjä määrittelee harrastajakuvaajiksi EU:n alueella asuvat henkilöt, jotka eivät saa yli puolta vuosiansioistaan kuvaustyön tai kuviensa myynnin välityksellä. Kingston varaa oikeudet. Täydelliset kilpailusäännöt ja ilmoittautumislomake on saatavissa osoitteesta www.rememberkingston.com/autumn.