Todellista tarkkuuskuvausta: Sony julkaisee A-kiinnikkeellisen α68-kameran 4D FOCUS -tarkennuksella

Todellista tarkkuuskuvausta: Sony julkaisee A-kiinnikkeellisen α68-kameran 4D FOCUS -tarkennuksella

Tinkimättömiä ominaisuuksia ja suorituskykyä vaativille harrastajavalokuvaajille

  • 4D FOCUS -tarkennus on nopea ja tarkka jäljittävä automaattitarkennus, jossa on maailman suurin määräi automaattitarkennuspisteitä: 79.
  • Translucent Mirror Technology™:n ansiosta sarjakuvaus tarkennuksen seurauksella jopa 8 kuvaa sekunnissaII.
  • 24 megapikselinIII APS-C Exmor™ CMOS-kuvakenno antaa laajan ISO 100-25600IV herkkyysalueen.
  • BIONZ X™ -kuvaprosessori tuottaa korkealaatuisia kuvia.
  • Tarkka OLED Tru-Finder™ -elektroninen etsin, kääntyvä LCD-näyttö, ylänäyttöpaneeli ja säädettävät painikkeet.
  • Sisäänrakennettu SteadyShot™-kuvanvakaaja toimii kaikkien A-mount-objektiivien kanssa.
  • Full HD videotallennus korkealaatuisella 50Mbps XAVC Sv-formaatilla.

a68_tilt_low-Large

a68_top-Large

Sonyn uusi α68 (ILCE-68) -kamera antaa harrastajavalokuvaajille mahdollisuuden yhä luovempaan valokuvaamiseenlaajan A-mount-objektiivivalikoiman puitteissa.

Kamerassa on monia samoja ammattimaisia ominaisuuksia kuin tunnustusta saaneessa α77 II -kamerassa. Uudessa α68-mallissa on Sonyn ainutlaatuinen 4D FOCUS -järjestelmä, joka antaa erityisen suorituskykyisen automaattitarkennuksen kaikissa valokuvausolosuhteissa – jopa niinkin hämärissä valaistusolosuhteissa kuin EV-2, joissa muut kamerat eivät ota laadukkaita kuvia helposti.

Kameran vaihetarkennus käyttää jopa 79 automaattitarkennuspistettä mukaan lukien 15 ristikkäistä pistettä sekä erityistä F2.8 AF
-tarkennuspistettähämärästi valaistuissa kuvauspaikoissa. Kaikki tämä muodostaa nopean ja laaja-alaisen automaattitarkennuksen ennakoivalla jäljityksellä, joka säännönmukaisesti lukkiutuu nopeasti liikkuviin kohteisiin. Lisäksi Sonyn ainutlaatuisen Translucent Mirror Technology -tekniikan ansiosta α68 kykenee jatkuvaan automaattitarkennuksen jäljitykseen jopa jatkuvassa kuvauksessa 8 kuvaa sekunnissa kuvataajuudella.

Erinomaisen kuvanlaadun sekä tavallisessa valokuvauksessa että videokuvauksessa takaa 24 MPIII APS-C Exmor CMOS -kuvakenno laajalla ISO 100-25600IV -herkkyysalueella. Kuvakennoa täydentää Sonyn nopea BIONZ X -kuvaprosessori, joka hyödyntää yksityiskohtien toistotekniikkaa ja diffraktionvähennystekniikkaa sekä aluekohtaista kohinanvaimennusta, jotta kuvat olisivat joka kerta upeita ja hienoilla yksityiskohdilla varustettuja.

Full HD -videot hyödyntävät tehokasta XAVC Sv -muotoa, joka takaa videon tallentamisen jopa 50 Mbps laatuisena, huikealla tarkkuudella ja vähäisellä kohinalla. Sonyn Translucent Mirror -teknologia mahdollistaa yhtäjaksoisesti jatkuvan automaattitarkennuksen, joka seuraa liikkuvaa kohdetta vaivattomasti. Lopputuloksena on terävää ja ammattimaista videokuvaa valitussa formaatissa.

α68-kameran monipuolisten luovien ominaisuuksien ansiosta kamera tarjoaa kaiken tasoisille kuvaajille runsaasti hyötyä ja iloa. Siitä löytyy ominaisuuksia sekä kehittyneimmille harrastajakuvaajille että ensikertaisille järjestelmäkameroiden parissa.

Valo- ja videokuvien tarkka sommittelu onnistuu kirkkaalla OLED Tru-Finder -etsimellä, jonka sataprosenttisenkuva-alan kattavuuden ansiosta kuvauskohde näkyy täysin virheettömänä. Kuvauskohteen todellisena toistava värintoisto ja vahvat kontrastit tuovat tarvittavan varmuuden kuvaamiseen.

Etsintä täydentää 2.7-tyypin LCD-näyttö, joka kääntyy 135 astetta ylöspäin ja 55 astetta alaspäin. Näytön liikkuvuus tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kuvauskulmia. Vaativimpien harrastajien mieleen on varmasti myös taustavalaistu ylänäyttö, joka mahdollistaa asetusten nopean tarkastamisen kuvaamisen lomassa joko käsivaralla tai jalustalla.

Kriitikoiden kehumien α7-kameroiden tapaan kameran takaa löytyvään säätörenkaaseen on mahdollistaa asettaa omaan käyttöön parhaiten sopivat asetukset valmiiksi. Lisäksi kamerassa on kymmenen mukautettavaa näppäintävi, joihin voi asentaa suoraan eniten käytettyjä toimintoja. Myös kameran etupuolella on valintarengas, jolla on mahdollista tehdä nopeat säädöt kuvaamisen lomassa ja antaa tasapainoisen kuvausotteen myös painavammalla prime- tai teleobjektiivilla.

Sisäinen kuvanvakain takaa tärähtämättömiä kuvia myös käsivaralla kuvatessa kaikilla polttoväleillä ja yhteensopivilla objektiiveilla. Multi Interface Shoe -varustekenkä ja Multi Terminal USB -portti mahdollistavat kattavan lisätarvikkeiden, kuten salamoiden, valojen, mikrofonien ja kaukosäätimien käytön.

Uusi A-mountα68-kamera tulee jälleenmyyjille myyntiin maaliskuussa 2016. Hinnat ovat seuraavat:

α68-runko: n. 620 euroa.

α68-runko + DT18-55mm F3.5-5.6 SAM II:  n. 720 euroa.