Aloittelevan kuvaajan kumppanit: Canon EOS 1200D -järjestelmäkamera ja EOS Companion -sovellus

Aloittelevan kuvaajan kumppanit: Canon EOS 1200D -järjestelmäkamera ja EOS Companion -sovellus

Uudella EOS 1200D -järjestelmäkameralla laadukkaiden valokuvien ja Full HD -videoiden kuvaaminen on helpompaa kuin koskaan. EOS 1200D on suunniteltu ensimmäiseksi järjestelmäkameraksi, jonka käyttöä helpottaa uusi EOS Companion -sovellus . Vinkit ja opetusohjelmat auttavat kuvaajaa saamaan mahdollisimman paljon irti kamerastaan. EOS 1200D -kameran huippulaadukas kuvausteknologia, helppokäyttöiset säätimet ja automaattiset kuvausohjelmat varmistavat sen, että myös aloittelevat kuvaajat voivat ikuistaa tärkeät hetket niiden ansaitsemalla laadulla.

 

EOS Companion -sovelluksen ja selkeän pikaoppaan avulla kameran painikkeet ja ominaisuudet on helppo opetella. Vaiheittain etenevien harjoitusten avulla kuvaaja voi opetella valokuvauksen perusasioita itselleen sopivalla tahdilla. Tarjolla on vinkkejä muun muassa lemmikkieläinten ja ihmisten kuvaamiseen ja niissä neuvotaan, miten esimerkiksi valotusaikoja ja kuvakulmia kannattaa käyttää. Sovelluksen vianmääritysopas kertoo, miten voit parantaa valokuvien laatua ja ehkäistä yleisiä ongelmia, kuten sumeita tai ylivalottuneita kuvia. Lisäksi sovellus antaa tietoa ryhmäkuvien ja maisemakuvien sommittelusta.

Tarkkoja kuvia älykkäällä automatiikalla

EOS 1200D -kameran 18 megapikselin APS-C-kokoinen CMOS-kenno ja Canonin DIGIC 4 -prosessori takaavat terävät ja sävykkäät valokuvat, joita voidaan tulostaa suuressakin koossa. Erinomaisten hämäräkuvausominaisuuksien ansiosta vielä illan pimetessäkin on mahdollista saada laadukkaita kuvia. Automaattitarkennusjärjestelmän yhdeksän tarkennuspistettä on jaettu kuva-alalle siten, että kaikki kuvauskohteet tallentuvat terävinä ja tarkkoina. Lisäksi nopealla jatkuvalla kuvauksella voidaan ottaa kuvasarja nopeasti liikkuvasta kohteesta. Älykäs näkymäautomatiikka valitsee automaattisesti sopivat asetukset tilanteen mukaan, joten kuvaaminen onnistuu helposti ja oikeilla asetuksilla joka kerta.

Upeita videoita ja luovia mahdollisuuksia

Liikkuvaa kuvaa voi tallentaa EOS 1200D -kameran Full HD -videokuvaustoiminnolla (1080p).  Valotuksen, tarkennuksen ja äänitason säätöjen ansiosta tilanteet saadaan talteen todenmukaisina. Kameralla voi tehdä videokollaasin kuvaamalla lyhyitä videoleikkeitä, jotka kamera yhdistää automaattisesti videokoosteeksi.
Kuviin voidaan lisätä taiteellinen ilme yhdellä painalluksella. Viisi erilaista tehostetta, kuten miniatyyri, kalansilmä ja lelukamera, voidaan lisätä ennen kuvan ottamista tai sen jälkeen.

Sinulle suunniteltu

EOS 1200D on pienikokoinen ja kevyt, joten sitä on helppo pitää mukana yllättäviäkin kuvaustilanteita varten. Kameran suurikokoiset säätimet on sijoitettu helppoa käyttöä silmällä pitäen, jotta asetuksia on helppo vaihtaa myös kesken kuvaamisen. Näkymät on helppo sommitella joko optisen etsimen kautta tai näytöllä.
Kuvaustaitojen karttuessa on helppo siirtyä seuraavalle tasolle vaihtamalla EOS 1200D -kameran perusobjektiivin tilalle sopiva malli Canonin yli 70 EF-objektiivin valikoimasta. Kaikki objektiivit tarjoavat erilaisen kuvakulman ja mahdollistavat luovat ja edukseen erottuvat kuvat. EOS Companion -sovelluksella löydät tiedot EOS 1200D:n kanssa yhteensopivista objektiiveista ja lisävarusteista.

EOS 1200D -kameran tärkeimmät ominaisuudet:

  • Hyvän kuvanlaadun tuottava suuri kenno
  • Kuvien rajaus ja tulostus suuressa koossa
  • Selkeitä kuvia myös heikossa valaistuksessa
  • Helppokäyttöinen älykäs näkymäautomatiikka
  • Sisäänrakennettu opas ja EOS Companion -älypuhelinsovellus
  • Full HD -videokuvaus ja videokollaasi
  • Selkeä 7,5 cm:n (3,0 tuuman) nestekidenäyttö
  • Taiteelliset tehosteet luovilla suotimilla

EOS 1200D tulee myyntiin maaliskuussa.
Svh EOS 1200D EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II, 549 euroa.

Comments are closed.