Galaxy Note Edge saapuu Suomeen joulukuussa

Galaxy Note Edge saapuu Suomeen joulukuussa

Helsinki 17. lokakuuta 2014 – Samsung esitteli IFA-messuilla Berliinissä älypuhelimen, jonka innovatiivinen näyttömuotoilu laittoi monen kulmakarvat kaarelle. Galaxy Note Edgessä on puhelimen reunalle kaartuva näyttö, joka tarjoaa upean muotoilun lisäksi käyttömukavuutta parantavia ominaisuuksia. Samsung ylpeänä ilmoittaa, että Note Edge tulee myyntiin myös Suomessa joulukuun aikana. 

– Galaxy Note Edge on osoitus Samsungin innovaatiokyvystä ja jatkuvasta halusta jatkaa näyttötekniikan keihäänkärjessä. On ilo ilmoittaa, että Note Edge tulee heti myös Suomen markkinoille, toteaa Samsungin telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Kaarevuudesta käytännön hyöty irti

Samsung pyrkii aina tarjoamaan mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen ja Note Edge vie tämän periaatteen askeleen pidemmälle. Puhelimen reunalle kaartuva näyttö tarjoaa käyttökokemusta parantavia ominaisuuksia. Käyttäjä voi sijoittaa reunalle pikakuvakkeet käytetyimmille toiminnoille, mikä lisäksi reunalle voi muun muassa osoittaa kaikki saapuvat ilmoitukset. Enää ei tarvitse häiriintyä tulevista viesteistä ja twiiteistä kesken elokuvan katselun.

S Pen on suunniteltu helpottamaan arkea

Note Edge on sisarlaitteidensa tapaan varustettu S Pen -kynällä, joka on suunniteltu helpottamaan päivittäisiä älypuhelinaskareita. Uudessa Note-mallistossa kynän kosketustuntumaa on parannettu siten, että kirjoittaminen ja piirtäminen tuntuvat mahdollisimman realistiselta. Nyt kirjoittaminen tuntuu kuin piirtäisi mustekynällä paperiin.

Innovatiivinen muotoilu huokuu laatua

Note 4:n tavoin, Edgessä on pyöristetyt kulmat ja tyylikäs metallirunko, joka yhdistyy saumattomasti kaareutuvaan näyttöön. Innovatiivisen näyttömuotoilun ja erinomaisen suorituskyvyn lisäksi Note Edgessä on uusia älykkäitä ominaisuuksia, mukaan lukien Fast Charging -pikalataustoiminto, Ultra Power Saving Mode -virransäästötila, sormenjälkitunnistin ja maailman ensimmäinen mobiililaitteeseen suunniteltu UV-anturi.

Rajoitettu erä Galaxy Note Edge -laitteita tulee myyntiin joulukuussa Charcoal Black -värisenä. Hinta- ja tarkemmat saatavuustiedot ilmoitetaan myöhemmin