LUMIX DMC-FZ48 – hybridikamera 24x optisella zoomilla ja Full HD – videokuvauksella

Panasonic esittelee uuden LUMIX-kameramallin DMC-FZ48 suosittuun FZ-sarjaan. Siinä on tehokas 24x optinen zoom ja haluttuja toimintoja, kuten käsisäädöt, Full HD -videokuvaus ja luovia tehosteita, kuten Miniature Effect.

LEICA DC VARIO-ELMARIT -laajakulmaobjektiivin kuvakulman kinovastaavuus on 25-600mm ja valovoima vaihtelee välillä F2.8-5.2. Heijastumien minimoimiseksi optiikassa on käytetty nanopinnoitetta.

 

FZ48-kamerassa on 12,1 megapikselin CCD-kuvakenno. Teräväpiirtovideokuvaa (1920 x 1080) voidaan tallentaa sekä AVCHD että mp4 -muodossa. Sarjakuvaus onnistuu täydellä resoluutiolla maksimissaan nopeudella 3,7 kuvaa sekunnissa.

Valmistajan mukaan automaattitarkennuksen nopeutta ja tarkkuutta on parannettu huomattavasti. FZ48 -kamerassa on käsisäädöt saatavilla sekä digikuvia että videoleikkeitä kuvattaessa. LUMIXin iA-toiminto (Intelligent Auto), POWER OIS  kuvanvakautus ja Motion Deblur -toiminto auttavat saamaan onnistuneita ja teräviä kuvia myös liikkuvista kohteista. Kameran 3,0-tuumaisen LCD-näytön erottelukyky on 460 000 kuvapistettä.

Koska videoleikkeet voidaan tallentaa AVCHD-muodon lisäksi myös MP4-muodossa, niitä voidaan katsella tietokoneen tai muun kannettavan laitteen avulla sellaisinaan tarvitsematta muuntaa niitä muihin tiedostomuotoihin. Otokset voidaan ladata LUMIX Image Uploader -toiminnon avulla suoraan Facebookiin tai YouTubeen mistä tahansa tietokoneesta.

Hintaa ei ole vahvistettu.

DMC-FZ48 saapuu myymälöihin elokuussa.