Samsung SH100 siirtää kuvat langattomasti

Langallinen kuvien siirto on Samsungin mukaan menneisyyttä. Samsungin uudella SH100-kompaktikameralla kuvia voi siirtää tietokoneeseen, televisioon tai matkapuhelimeen Wifin välityksellä. Samsung SH100-kameran ollessa PC:n lähettyvillä, kuvat latautuvat koneelle muutamalla napin painalluksella. DLNA-yhteensopiva PC kykenee tunnistamaan kameran automaattisesti, ja kuvat voi asettaa siirtymään koneelle aina kun kamera tuodaan koneen lähelle. Ominaisuus toimii myös tietokoneen virran ollessa pois kytkettynä. SH100 on Samsungin uusin kompaktikamera, jossa on Wifi-tuki.

 

Samsung SH100 ja Samsungin AllShare-toiminto (DLNA) mahdollistavat kuvien ja videoiden siirron suoraan sosiaalisen median palveluihin tai esimerkiksi HDTV:n ruudulle. Kuvia voi lähettää langattomasti suoraan myös haluttuun sähköpostiosoitteeseen. Samsung SH100:lla voi myös siirtää kuvia muihin Samsungin kameroihin WiFin välityksellä. 

Älypuhelin langattomana kaukolaukaisimena

Uusi ominaisuus mahdollistaa sen, että Samsungin älypuhelinta voi käyttää kameran kaukolaukaisimena. Samsungin Galaxy S -älypuhelimen ruudulta on mahdollista nähdä kameran näkymä reaaliajassa. Kaukolaukaisun lisäksi kuvaa voi myös zoomata älypuhelimen välityksellä.

Tekniset tiedot: Samsung SH100 on kompaktikamera, jossa on sisäänrakennettu WiFi-tuki ja 3 tuuman LCD-näyttö. Laitteessa on 14,2 megapikselin CCD-kenno ja 5 x optinen zoom. Kameran rungon ulkomitat mitat ovat 93 x 53 x 18,9 mm. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa digitaalinen kuvanvakain ja geotagging-toiminto. HD-videotallennus (720p) ja DLNA-yhteensopivuus. SH100 saapuu kauppoihin maaliskuun ensimmäisellä viikolla ja sen suositushinta on 230 euroa. Saatavana mustana, hopeisena ja punaisena.