Samsung WP10 kamera on kuin kala vedessä

Samsungin uudella WP10-kameralla vangitset hetket niin maalla kuin merelläkin. Esimerkiksi snorklatessasi voit ikuistaa tapahtumia pinnan alla. Viisinkertaisella optisella zoomilla saat upeita kuvia kirkkaissa vesissä. Kahdentoista megapikselin ja nerokkaiden asetusten ansiosta ikuistat vaikka ahvenen Itämeressä tai värikkäät eksoottiset kalat trooppisissa vesissä.

WP10 on vesitiivis kolmeen metriin asti, ja se soveltuu käytettäväksi niin meressä kuin makeissakin vesissä. Se on myös suojattu pieniä hiekanjyviä vastaan. Jos kameraan tulee hiekkaa, voi sen hyvin huuhdella vedellä.

Kameraa voi käyttää myös videokuvaamiseen, ja se ottaa HD-laatuista videokuvaa. WP10 sopii ihanteellisesti esimerkiksi vauvauinnin tai lasten uimakoulun ikimuistoisten hetkien tallentamiseen. Kameran kirkkaat värit eivät ole vain muodikkaita, vaan niistä on vedessä myös selvää hyötyä. WP10:n erottaa helposti meren pohjasta, jos se sattuisi putoamaan.

WP10 on saatavilla toukokuusta lähtien. Suositushinta noin 199 euroa. Värivaihtoehdot: punainen, keltainen, turkoosi ja musta.