Sonyn uudella pokkarilla teräväpiirto- ja 360°-panoraamavideot

  • MHS-TS20K on pokkari, jolla voi kuvata teräväpiirron 1920×1080- ja 360-videota sekä 12.8 megapikselin valokuvia
  • Iso, helppokäyttöinen 3 tuuman (7,6 cm) kosketusnäyttö ja uusi valikko
  • Sisäänrakennettu USB sekä ohjelmisto, jolla tiedon siirtäminen käy helposti

Sonyn MHS-TS20K on HD-pokkari, jolla on helppo kuvata teräväpiirtovideoita sekä valokuvia. Uuden sukupolven HD-pokkari on radikaalisti kehittynyt uusi Bloggie™-malli, jolla on uudistettu ulkonäkö: ohut ja pyöristetty runko, jonka viimeistely on harjattua alumiinia. Se on eräänlainen all-in-one-ratkaisu kuvaamiseen.

HD-pokkarin muotoilua hallitsee iso ja kirkas 3 tuuman (7,6 cm) LCD-kosketusnäyttö. Valokuvien ottaminen onnistuu myös keskeytymättömän videokuvauksen aikana.

Herkkä Exmor™ CMOS -kuvailmaisin vangitsee sekä teräväpiirtovideoita että valokuvia. Optiikan valovoima on F2.8.

MHS-TS20K:ssa on monipuolinen automaattitarkennusobjektiivi sekä laajakulmatoiminto. Uusi auto macro -toiminto tarkentaa kohteisiin, jotka ovat vain 10 cm:n etäisyydellä.

Kameralla voi kuvata myös 360°-panoraamavideoita sekä -valokuvia mukana tulevan objektiiviadapterin avulla. 360-videot ovat tuplasti tarkempia verrattuna aikaisempaan malliin. Myös niukassa valossa kuvattujen videoiden laatu on parempi Exmor™ CMOS -kuvakennon ansiosta. Hauskojen 360-videoiden lisäksi tuotteessa on Free-style shooting -toiminto, jolla voi kuvata videoita vaaka- tai pystytasossa. Huolimatta ohuesta ja pienestä koosta, kameralla voi kuvata melkein neljä tuntia HD-videota (1280 x 720/30p mode) sen 8 GB sisäiseen muistiin jatkuva kuvausajan ollessa enimmillään noin 29 minuuttia.

Kuvaamisen jälkeen kuvien ja videoiden jakamisesta verkossa on  tehty helppoa: MHS-TS20K:n saa liitettyä mihin tahansa PC:hen sisäisen USB-liittimen avulla, joka myös lataa kameran akun. Erillisiä kaapeleita tai ohjelmisto-CD-levyjä ei tarvita: sisäinen kuvanjako-ohjelmisto käynnistyy liitettäessä automaattisesti.

Videot ja valokuvat on helppo jakaa vetämällä ja tiputtamalla tiedostot sosiaalisiin verkostoihin ja sivuille, kuten YouTube, Facebook ja Flickr. Liikkeellä ollessa sisältö on helppo merkitä uudella Share-it-Later-toiminnolla, joka lataa valitun sisällön nettiin yhteyden ollessa seuraavan kerran päällä. MHS-TS20K:n voi liittää mihin tahansa HD-televisioon HDMI-portin kautta.

Sonyn uusi MHS-TS20K HD-pokkari tulee saataville marraskuun 2010 alussa. Saatavilla on pinkki, hopea ja musta värivaihtoehto. Hinta on 259 euroa.