Uusi Lumix DMC-FZ150 on varustettu 24x-superzoomilla

Panasonic on julkistanut Lumix DMC-FZ150 kameran josta löytyy jopa 24x-zoom . DMC-FZ150:n polttoväli vastaa 35 mm:n filmikamerassa peräti 25-600 mm:n polttoväliä ja videoleikkeet tallentuvat Full HD -tarkkuudella. Kuvaamista helpottavan älykkään kuvaustilan lisäksi käyttäjä voi säätää kuvausasetukset käsin.

Panasonic Lumix DMC-FZ150:n laadukas 25 mm:n Leica-laajakulmaobjektiivi on käsitelty Panasonicin kehittämällä heijastuksia vähentävällä nano surface coating -pinnoituksella, jonka rakenne vähentää linssiin syntyviä heijastuksia, varjokuvia ja haamukuvia.

Panasonic on kehittänyt optista Power OIS -kuvanvakainta entistä tehokkaammaksi. Sen Active mode tehostaa vakainta huomattavasti, kun kuvia otetaan esimerkiksi käveltäessä.

Resoluutiota kameran MOS-kennossa on 12,1 megapikselin verran. Kameran sisäisestä prosessoinnista huolehtii Venus Engine HD III -signaaliprosessori. Full HD -videokuvaa voi tallentaa AVCHD-muodossa. Tavallisia kuvia voi ottaa 12 sekunnissa täydellä erottelukyvyllä. Kamerassa on nopea, noin 0,1 sekunnissa toimiva automaattitarkennus.

Käyttäjä voi valita kameraan täysin automaattiset asetukset tai käsisäädön sekä valokuvia että videokuvaa otettaessa.

Kolmiulotteisten valokuvien tallentaminen onnistuu 3D photo -tilassa. 3D-kuvia voidaan katsella VIERA 3D HD -television tai muun MPO-yhteensopivan 3D-television avulla.

DMC-FZ150 tulee myyntiin syyskuun lopussa. Kameran hintaa ei ole vielä vahvistettu.